Depremzedelere Para İle Mezar Sattılar

GÜNDEM 01.03.2023 - 19:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Depremzedelere Para İle Mezar Sattılar

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin depremde eşi ve iki çocuğunu kaybeden depremzede vatandaştan mezar parası aldığı ortaya çıktı. Belediyenin kredi kartına taksitle ödeyebilirsiniz talebi üzerine acılı baba “Peki acımı kaça böleceksiniz?” diye bu duruma tepki gösterdi.

Depremzedelere taksitle mezar satan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösteren CHP Kayseri Milletvekili Çetin ArıkMeclis’te yaptığı açıklamada, “Şimdi Cumhur İttifakına soruyorum: Depremde eşini ve iki çocuğunu kaybeden baba, acısını tek taksitle ödemiş. Siz bu babanın hakkını kaç taksitle ödemeyi düşünüyorsunuz” dedi. Arık, sözlerini şöyle sürdürdü;   *Depremin ilk günü Elbistan'daydım, çok büyük acılara tanıklık ettim, yüreğim acılarla dolu. Kızılay'ın çadır satma skandalından sonra ‘Daha kötüsü ne olabilir ki?' diye düşünürken acılı bir babanın anlattıkları kanımı dondurdu. *Bakın, acılı baba ne diyor: ‘Vekilim, depremde eşimi ve 2 çocuğumu kaybettim. Tam 9 gün sonra cesetlerine ulaşabildim. Defin için Kayseri'ye getirdim.   “MEZAR İÇİN PARA İSTEDİLER” *Kayseri Büyükşehir Belediyesinin uygulaması kadar hiçbir şey canımı yakmadı. Benden mezarları için para istediler. *Depremzede olduğumu, her şeyimi kaybettiğimi söyledim. ‘Kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.' dediler. ‘Peki, acımı kaça böleceksiniz?' diye sordum. İstersem on iki taksit yapabileceğini söylediler.' Ben bir milletvekili olarak yanıt veremedim. *Şimdi Cumhur İttifakı'na soruyorum: Depremde eşini ve iki çocuğunu kaybeden baba, acısını tek taksitle ödemiş. Siz bu babanın hakkını kaç taksitle ödemeyi düşünüyorsunuz?” diye sordu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin depremde eşi ve iki çocuğunu kaybeden depremzede vatandaştan mezar parası aldığı ortaya çıktı. Belediyenin kredi kartına taksitle ödeyebilirsiniz talebi üzerine acılı baba “Peki acımı kaça böleceksiniz?” diye bu duruma tepki gösterdi.

Depremzedelere taksitle mezar satan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösteren CHP Kayseri Milletvekili Çetin ArıkMeclis’te yaptığı açıklamada, “Şimdi Cumhur İttifakına soruyorum: Depremde eşini ve iki çocuğunu kaybeden baba, acısını tek taksitle ödemiş. Siz bu babanın hakkını kaç taksitle ödemeyi düşünüyorsunuz” dedi. Arık, sözlerini şöyle sürdürdü;

 

*Depremin ilk günü Elbistan'daydım, çok büyük acılara tanıklık ettim, yüreğim acılarla dolu. Kızılay'ın çadır satma skandalından sonra ‘Daha kötüsü ne olabilir ki?' diye düşünürken acılı bir babanın anlattıkları kanımı dondurdu.

*Bakın, acılı baba ne diyor: ‘Vekilim, depremde eşimi ve 2 çocuğumu kaybettim. Tam 9 gün sonra cesetlerine ulaşabildim. Defin için Kayseri'ye getirdim.

 

“MEZAR İÇİN PARA İSTEDİLER”

*Kayseri Büyükşehir Belediyesinin uygulaması kadar hiçbir şey canımı yakmadı. Benden mezarları için para istediler.

*Depremzede olduğumu, her şeyimi kaybettiğimi söyledim. ‘Kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.' dediler. ‘Peki, acımı kaça böleceksiniz?' diye sordum. İstersem on iki taksit yapabileceğini söylediler.' Ben bir milletvekili olarak yanıt veremedim.

*Şimdi Cumhur İttifakı'na soruyorum: Depremde eşini ve iki çocuğunu kaybeden baba, acısını tek taksitle ödemiş. Siz bu babanın hakkını kaç taksitle ödemeyi düşünüyorsunuz?” diye sordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.