Depremde Şehit Olan Aile Kırşehir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNDEM 01.03.2023 - 13:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Depremde Şehit Olan Aile Kırşehir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hatay'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden Polis Memuru Gürkan Özdemir, eşi İlkay Özdemir ile kızlar Zeynep Sude ve Ayşe Melek Özdemir Kırşehir'de son yolculuklarına uğurlandılar.

    Hatay'da görev yapan Polis memuru Gürkan Özdemir (40) , eşi İlkay Özdemir (39) ve kızları Zeynep Sude (13) ile Ayşe Melek (9), deprem sonucu yıkılan binanın altında kalarak hayatlarını kaybettiler.     Depremde şehit olan ailenin cenazesi Ahi Evran Camii'nde kılınan cenaze namazı için Külliye alanına getirildi. Gürkan Özdemir ve İlkay Özdemir'in tabutlarında kızlarının naaşlarının da olduğu görüldü.   Tabutların üzerinde Gürkan Özdemir'in ismi kızları Ayşe Melek Özdemir, eşi İlkay Özdemir'in ismi ise kızları Zeynep Sude Özdemir ile birlikte yazıldı.     Cenaze töreni sırasında Ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu.Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Polis Memuru Gürkan Özdemir, eşi İlkay Özdemir ile kızları Ayşey Melek ve Zeynep Sude'nin naaşları Boztepe yolu üzerindeki asri mezarlıkta defnedildi.
Hatay'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden Polis Memuru Gürkan Özdemir, eşi İlkay Özdemir ile kızlar Zeynep Sude ve Ayşe Melek Özdemir Kırşehir'de son yolculuklarına uğurlandılar.

 

 

Hatay'da görev yapan Polis memuru Gürkan Özdemir (40) , eşi İlkay Özdemir (39) ve kızları Zeynep Sude (13) ile Ayşe Melek (9), deprem sonucu yıkılan binanın altında kalarak hayatlarını kaybettiler.

 

 

Depremde şehit olan ailenin cenazesi Ahi Evran Camii'nde kılınan cenaze namazı için Külliye alanına getirildi.

Gürkan Özdemir ve İlkay Özdemir'in tabutlarında kızlarının naaşlarının da olduğu görüldü.

 

Tabutların üzerinde Gürkan Özdemir'in ismi kızları Ayşe Melek Özdemir, eşi İlkay Özdemir'in ismi ise kızları Zeynep Sude Özdemir ile birlikte yazıldı.

 

 

Cenaze töreni sırasında Ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu.Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Polis Memuru Gürkan Özdemir, eşi İlkay Özdemir ile kızları Ayşey Melek ve Zeynep Sude'nin naaşları Boztepe yolu üzerindeki asri mezarlıkta defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.