Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlid Okutuldu

YAŞAM 24.02.2023 - 21:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlid Okutuldu

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından Cumhuriyet tarihinin en büyük doğal afetlerinden biri olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde, hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlid programı düzenlendi.

24 Şubat 2023 tarihinde Cuma namazı öncesi düzenlenen programa, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, akademik ve idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.     Mevlit programı ilk olarak Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat eden öğrencilerimiz, personelimiz ve öğrencilerimizin yakınları ile depremlerde hayatını kaybeden diğer tüm vatandaşlar için Mevlit okutularak dualar edildi.     Yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlar için baş sağlığı dileklerinde bulunan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 10 ilde yaşanan afetin tüm Türkiye’yi etkilediğini belirterek böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını temenni etti.  
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından Cumhuriyet tarihinin en büyük doğal afetlerinden biri olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde, hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlid programı düzenlendi.

24 Şubat 2023 tarihinde Cuma namazı öncesi düzenlenen programa, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, akademik ve idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Mevlit programı ilk olarak Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat eden öğrencilerimiz, personelimiz ve öğrencilerimizin yakınları ile depremlerde hayatını kaybeden diğer tüm vatandaşlar için Mevlit okutularak dualar edildi.

 

 

Yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlar için baş sağlığı dileklerinde bulunan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 10 ilde yaşanan afetin tüm Türkiye’yi etkilediğini belirterek böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını temenni etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.