Dengesini Kaybederek Dereye Düştü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2019 - 09:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Dengesini Kaybederek Dereye Düştü

Kırşehir'de dengesini kaybederek dereye düşen ve alkollü olduğu iddia edilen kişi yaralandı. Edinilen bilgiye olay Kuşdili Mahallesinde meydana geldi.Aşırı dozda alkol aldığı iddia edilen Adem A. burada bulunan derenin kenarında gezmeye başladı.Genç adam alkolün de etkisiyle dengesini kaybederek dereye düştü.Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri Adem A.'yı boğulmaktan kurtararak yaralı olarak hastaneye kaldırdı.

Kırşehir'de dengesini kaybederek dereye düşen ve alkollü olduğu iddia edilen kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye olay Kuşdili Mahallesinde meydana geldi.Aşırı dozda alkol aldığı iddia edilen Adem A. burada bulunan derenin kenarında gezmeye başladı.Genç adam alkolün de etkisiyle dengesini kaybederek dereye düştü.Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri Adem A.'yı boğulmaktan kurtararak yaralı olarak hastaneye kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.