Halim Çakır , ''Günümüz Sisteminde Gençlerin Ahlaki Duyguları Dejenere Oldu''

EĞİTİM 05.05.2020 - 22:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Halim Çakır , ''Günümüz Sisteminde Gençlerin Ahlaki Duyguları Dejenere Oldu''

Kırşehir Belediyesi eski Başkanı ve Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır günümüz sistemi içerisinde gençliğin ahlaki duygularının birçoğunu kaybettiğini açıkladı.

Uzun yıllar öğretmenlik ve İmam Hatip Lisesinde müdürlük yaptığı belirten Çakır , '' Üzülerek söylüyorum kıt imkanlara rağmen geçmiş dönemlerdeki gençlikle şimdiki gençlik arasında çok büyük fark var. Biz o günün şartlarında yokluk ve sıkıntı içerisinde öğretmen-öğrenci birlik içinde çalışıyorduk, iyi bir ruh vardı. Şu anda bütün imkanların elde olmasına rağmen şu anki yetişen nesilden ümitvar değilim.” MEVCUT SİSTEMDE AHLAKİ DUYGULAR DEJENERE OLDU Necmettin Erbakan'ın ''Önce ahlak ve Maneviyat'' sözlerini hatırlatan Çakır , ''Üzülerek söylüyoruım ki gençliğin bu sistem içerisinde  ahlaki duygularının birçoğu dejenere oldu. Siz İslama ve Müslümanlığa hizmet etmek için gençleri bir araya toplasanız dahi farkına varmadan gizli uçurumlar ve gizli engeller gençliğin önüne bir set olarak geliyor. İyi bir nesil yetiştirmek lazım. Gençlikte ufak tefek hatalar olabilir ama çocuklarımıza İslamı şuuru vermemiz lazım. Gençlere sahip çıkmamız lazım. Bu yüzden diyorum ki  gençlik, gençlik, gençlik…” ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediyesi eski Başkanı ve Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır günümüz sistemi içerisinde gençliğin ahlaki duygularının birçoğunu kaybettiğini açıkladı.

Uzun yıllar öğretmenlik ve İmam Hatip Lisesinde müdürlük yaptığı belirten Çakır , '' Üzülerek söylüyorum kıt imkanlara rağmen geçmiş dönemlerdeki gençlikle şimdiki gençlik arasında çok büyük fark var. Biz o günün şartlarında yokluk ve sıkıntı içerisinde öğretmen-öğrenci birlik içinde çalışıyorduk, iyi bir ruh vardı. Şu anda bütün imkanların elde olmasına rağmen şu anki yetişen nesilden ümitvar değilim.”

MEVCUT SİSTEMDE AHLAKİ DUYGULAR DEJENERE OLDU

Necmettin Erbakan'ın ''Önce ahlak ve Maneviyat'' sözlerini hatırlatan Çakır , ''Üzülerek söylüyoruım ki gençliğin bu sistem içerisinde  ahlaki duygularının birçoğu dejenere oldu. Siz İslama ve Müslümanlığa hizmet etmek için gençleri bir araya toplasanız dahi farkına varmadan gizli uçurumlar ve gizli engeller gençliğin önüne bir set olarak geliyor. İyi bir nesil yetiştirmek lazım. Gençlikte ufak tefek hatalar olabilir ama çocuklarımıza İslamı şuuru vermemiz lazım. Gençlere sahip çıkmamız lazım. Bu yüzden diyorum ki  gençlik, gençlik, gençlik…” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.