Dedikodu Nedeniyle Kardeş Katili Oldu

ASAYİŞ 17.07.2022 - 23:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Dedikodu Nedeniyle Kardeş Katili Oldu

Mucur'da kızkardeşini öldüren kişinin, dedikodu nedeniyle cinayeti işlediği belirlendi.

İddiaya göre, İstanbul'da evli olduğu kişiden boşanan Fadime Öcal (38), bir süre önce baba evinin bulunduğu Mucur'a döndü.Antalya'da yaşayan ve bir süre önce ailesini ziyaret etmek için Mucur'a gelen Gökhan Öcal, hakkında çıkan dedikodular nedeniyle ablası Fadime Öcal ile tartışmaya başladı.     Tartışmanın büyümesi ile birlikte Gökhan Öcal, belinden çıkardığı silahla genç kadına ateş etti.Olay yerinde hayatını kaybeden talihsiz kadın otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.     Ablasını dedikodu yüzünden öldüren Gökhan Öcal ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Fadime Öcal
Mucur'da kızkardeşini öldüren kişinin, dedikodu nedeniyle cinayeti işlediği belirlendi.

İddiaya göre, İstanbul'da evli olduğu kişiden boşanan Fadime Öcal (38), bir süre önce baba evinin bulunduğu Mucur'a döndü.Antalya'da yaşayan ve bir süre önce ailesini ziyaret etmek için Mucur'a gelen Gökhan Öcal, hakkında çıkan dedikodular nedeniyle ablası Fadime Öcal ile tartışmaya başladı.

 

 

Tartışmanın büyümesi ile birlikte Gökhan Öcal, belinden çıkardığı silahla genç kadına ateş etti.Olay yerinde hayatını kaybeden talihsiz kadın otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

 

 

Ablasını dedikodu yüzünden öldüren Gökhan Öcal ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Fadime Öcal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.