Darbe girişiminden sonra 'Fethullah' adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2017 - 15:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Darbe girişiminden sonra 'Fethullah' adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu

Kırşehir’de FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile aynı adı taşıyan Fethullah Bektaş Zengin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ismini değiştirmek için adliyeye müracaat etti. Darbe sonrası söylemek istemediği ismini taşımakta istemediğini belirten Fethullah Bektaş Zengin, Kırşehir Valiliği İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğüne giderek adli birimlere vermek üzere nüfus kayıt örneğini aldı. Fethullah adını dahi telaffuz etmek istemediğini dile getiren Fethullah Bektaş Zengin, “Adımın böyle bir hainlikle anılmasını istemiyorum. Darbeden dolayı ismimi sildirmek istiyorum. Dilekçemi adliyeye vererek nüfus müdürlüğüne de başvurdum. Gerekli olan evraklarımı hazırladım. İnşallah bir an önce tek isimle Bektaş Zengin olarak hayatıma devam edeceğim. Vatana ve millete hayırlı olması için adımı sildireceğim. Özel bir şirkette hastane bünyesinde çalışıyorum” diye konuştu. Mesai arkadaşlarından adı dolayısıyla tepki almadığını ifade eden Zengin, arkadaşlarının birinci adını bilmediğini, belki de bu yönden tepki almadığını belirtti. Adli birimlere müracaatını yapan Zengin yeni adı ile alacağı kimliğini bekliyor.
Kırşehir’de FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile aynı adı taşıyan Fethullah Bektaş Zengin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ismini değiştirmek için adliyeye müracaat etti.

Darbe sonrası söylemek istemediği ismini taşımakta istemediğini belirten Fethullah Bektaş Zengin, Kırşehir Valiliği İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğüne giderek adli birimlere vermek üzere nüfus kayıt örneğini aldı. Fethullah adını dahi telaffuz etmek istemediğini dile getiren Fethullah Bektaş Zengin, “Adımın böyle bir hainlikle anılmasını istemiyorum. Darbeden dolayı ismimi sildirmek istiyorum. Dilekçemi adliyeye vererek nüfus müdürlüğüne de başvurdum. Gerekli olan evraklarımı hazırladım. İnşallah bir an önce tek isimle Bektaş Zengin olarak hayatıma devam edeceğim. Vatana ve millete hayırlı olması için adımı sildireceğim. Özel bir şirkette hastane bünyesinde çalışıyorum” diye konuştu.

Mesai arkadaşlarından adı dolayısıyla tepki almadığını ifade eden Zengin, arkadaşlarının birinci adını bilmediğini, belki de bu yönden tepki almadığını belirtti. Adli birimlere müracaatını yapan Zengin yeni adı ile alacağı kimliğini bekliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.