Damattan Darp ve Gasp İddiası

YAŞAM 18.10.2021 - 22:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Damattan Darp ve Gasp İddiası

Kırşehir'de, U.M. isimli vatandaş eşinin ailesi tarafından darp ve gasp edildiğini öne sürdü.

Kırşehir'de yaşayan U.M. psikolojik problemleri olduğunu ileri sürdüğü ve boşanmak üzere olduğu eşi G.M.'nin 2,5 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığını ve annesinin uyarısı üzerine eşinin Hacıbektaş'ta yaşayan ailesini çağırarak evden ayrıldığını.Eşinin ve ailesinin evden ayrıldıkları sırada kendilerini darp ettiklerini  ve bu sırada çalışarak biriktirdiği 92 bin 500 TL  ve 140 gram altını da beraberlerinde götürdüklerini iddia etti.U.M. boşanma sürecinde 2,5 yaşındaki oğlunun velayetinin annesine verildiğini ve daha önce yaşanan şiddet olayları nedeniyle çocuğu ile ilgili endişeleri olduğunu belirtti.   BÜTÜN BUNLARI DEDESİ VE BABASININ BORCU NEDENİYLE YAPTILAR ''2,5 yaşındaki oğlum annesi G.M. tarafından sürekli olarak şiddete maruz kalıyordu.Evde çocuğuma şiddet uyguladığı sırada oğlumun yüzüne vurdu, bacağını sıktığı için annm de ''niye dövüyorsun, niye vuruyorsun ? '' dedi.Eşim ise ''bana karışamazsın ben size ne yapacağımı biliyorum'' dedi ve babasını aradı.Babası H.T. , dedesi C.T. ve annesi N.T. 1 saat sonra evime geldi.Eşim, dedesi,babası ve annesi ile birlikte evimden ayrılırken ''alın piç kurunuzu, bırakın kalsın'' dedi.Evden ayrılırlarken çocuğum ağlıyordu.Annem de arkalarından ''nereye gidiyorsunuz, çocuğu niye ağlatıyorsunuz? Allah da sizi ağlatsın'' dedi.Bunu duyup koşarak evin kapısına dayandılar, kapıyı kırarak girdiler ve bizi darp ettiler.Giderken de çalışarak biriktirdiğim 92 bin 500 TL para ve 140 gram bilezik götürdüler.Bütün bunları eşimin dedesi C.T. ve babası H.T.'nin borcunu ödemek için yaptılar.'' ifadelerini kullandı.   EVE ZOR KULLANARAK GİRDİLER Görüntülerde G.M.'nin dedesi, babası ve annesi ile birlikte evden ayrıldığı görülüyor.U.M.,  kaynanası N.T.'nin elindeki çantada evinden alınan para ve altınların olduğunu iddia ediyor. O Sırada U.M.'nin Annesi Kapı Ağzından Evden Ayrılan Gelini ve Ailesine Yönelik Birtakım Sözler Sarfediyor Bunun Üzerine G.M.'nin Babası H.T. Elinde Ayakkabı İle Damadının Evine Doğru Hışımla Koşuyor.U.M.'nin Annesi ise İçeri Kaçarak Kapıyı Tutuyor. Aile Fertleri Kapıya Dayanarak Açmaya Çalışıyor ve Eve Giriyorlar. Eve Zorla Giren Aile Fertleri Daha Sonra Dışarı Çıkarak Uzaklaşıyorlar.    
Kırşehir'de, U.M. isimli vatandaş eşinin ailesi tarafından darp ve gasp edildiğini öne sürdü.

Kırşehir'de yaşayan U.M. psikolojik problemleri olduğunu ileri sürdüğü ve boşanmak üzere olduğu eşi G.M.'nin 2,5 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığını ve annesinin uyarısı üzerine eşinin Hacıbektaş'ta yaşayan ailesini çağırarak evden ayrıldığını.Eşinin ve ailesinin evden ayrıldıkları sırada kendilerini darp ettiklerini  ve bu sırada çalışarak biriktirdiği 92 bin 500 TL  ve 140 gram altını da beraberlerinde götürdüklerini iddia etti.U.M. boşanma sürecinde 2,5 yaşındaki oğlunun velayetinin annesine verildiğini ve daha önce yaşanan şiddet olayları nedeniyle çocuğu ile ilgili endişeleri olduğunu belirtti.

 

BÜTÜN BUNLARI DEDESİ VE BABASININ BORCU NEDENİYLE YAPTILAR

''2,5 yaşındaki oğlum annesi G.M. tarafından sürekli olarak şiddete maruz kalıyordu.Evde çocuğuma şiddet uyguladığı sırada oğlumun yüzüne vurdu, bacağını sıktığı için annm de ''niye dövüyorsun, niye vuruyorsun ? '' dedi.Eşim ise ''bana karışamazsın ben size ne yapacağımı biliyorum'' dedi ve babasını aradı.Babası H.T. , dedesi C.T. ve annesi N.T. 1 saat sonra evime geldi.Eşim, dedesi,babası ve annesi ile birlikte evimden ayrılırken ''alın piç kurunuzu, bırakın kalsın'' dedi.Evden ayrılırlarken çocuğum ağlıyordu.Annem de arkalarından ''nereye gidiyorsunuz, çocuğu niye ağlatıyorsunuz? Allah da sizi ağlatsın'' dedi.Bunu duyup koşarak evin kapısına dayandılar, kapıyı kırarak girdiler ve bizi darp ettiler.Giderken de çalışarak biriktirdiğim 92 bin 500 TL para ve 140 gram bilezik götürdüler.Bütün bunları eşimin dedesi C.T. ve babası H.T.'nin borcunu ödemek için yaptılar.'' ifadelerini kullandı.

 

EVE ZOR KULLANARAK GİRDİLER

Görüntülerde G.M.'nin dedesi, babası ve annesi ile birlikte evden ayrıldığı görülüyor.U.M.,  kaynanası N.T.'nin elindeki çantada evinden alınan para ve altınların olduğunu iddia ediyor.

O Sırada U.M.'nin Annesi Kapı Ağzından Evden Ayrılan Gelini ve Ailesine Yönelik Birtakım Sözler Sarfediyor

Bunun Üzerine G.M.'nin Babası H.T. Elinde Ayakkabı İle Damadının Evine Doğru Hışımla Koşuyor.U.M.'nin Annesi ise İçeri Kaçarak Kapıyı Tutuyor.

Aile Fertleri Kapıya Dayanarak Açmaya Çalışıyor ve Eve Giriyorlar.

Eve Zorla Giren Aile Fertleri Daha Sonra Dışarı Çıkarak Uzaklaşıyorlar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.