Daha Fazla Dayanamadı Patladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2020 - 10:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Daha Fazla Dayanamadı Patladı

Birçok vatandaş elektrik faturasını ödeyemediği için kesinti ile karşı karşıya kalırken , Kaçak elektriğin rekor düzeylere ulaştığı Diyarbakır'da elektrik trafosu kaçak elektrik yüzünden fazla yüklemeye dayanamayarak infilak etti.Özellikle doğu illerinde kaçak elektrik oranı %85'lere kadar çıkarken kaçak elektrik yüzünden ortaya çıkan kayıp , ''kaçak -kayıp bedeli'' altında yine fatura ödeyen vatandaşlardan tahsil ediliyor.Ancak vatandaşlar bu bedeli mahkemeye başvurarak geri alabiliyor. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Birçok vatandaş elektrik faturasını ödeyemediği için kesinti ile karşı karşıya kalırken , Kaçak elektriğin rekor düzeylere ulaştığı Diyarbakır'da elektrik trafosu kaçak elektrik yüzünden fazla yüklemeye dayanamayarak infilak etti.Özellikle doğu illerinde kaçak elektrik oranı %85'lere kadar çıkarken kaçak elektrik yüzünden ortaya çıkan kayıp , ''kaçak -kayıp bedeli'' altında yine fatura ödeyen vatandaşlardan tahsil ediliyor.Ancak vatandaşlar bu bedeli mahkemeye başvurarak geri alabiliyor.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.