Cumhuriyet'in Kuruluşunun 98. Yıldönümü Kırşehir'de Coşkuyla Kutlanıyor

GÜNDEM 28.10.2021 - 19:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 98. Yıldönümü Kırşehir'de Coşkuyla Kutlanıyor

Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de coşkulu şekilde kutlanıyor.

Tarihi Kalehöyük'ten yapılan 3 pare top atışı ile başlayan Cumhuriyet bayramı 98. yıldönümü kutlamaları Cacabey Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.     Çelenk sunma törenine Vali İbrahim Akın,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli'nin yanı sıra  Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, il protokolü, siyasi partilerin il temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.     Kentte Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Cuma günü düzenlenecek çeşitli etkinlikler ve konserlerle  devam edecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kapsamında Kırşehir Belediyesi Tarafından Ağaç Fidanları Dağıtıldı
Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de coşkulu şekilde kutlanıyor.

Tarihi Kalehöyük'ten yapılan 3 pare top atışı ile başlayan Cumhuriyet bayramı 98. yıldönümü kutlamaları Cacabey Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

 

 

Çelenk sunma törenine Vali İbrahim Akın,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli'nin yanı sıra  Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, il protokolü, siyasi partilerin il temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Kentte Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Cuma günü düzenlenecek çeşitli etkinlikler ve konserlerle  devam edecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kapsamında Kırşehir Belediyesi Tarafından Ağaç Fidanları Dağıtıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.