Cumhuriyet İlköğretim ve Ortaokulları Yeniden İnşa Edilecek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2017 - 17:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhuriyet İlköğretim ve Ortaokulları Yeniden İnşa Edilecek

Kırşehir'de öğrencileri eğitim-öğretim şartlarının daha kaliteli olması adına yapılan çalışmalar devam ediyor. Eğitim ve öğretimdeki başarısı artık tescillenen Kırşehir'in eğitim ve öğretim şartlarının daha kaliteli olması için yapılan çalışmalar kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı.Mevcutta 5250 m2 alana sahip ve 985 öğrencisi olan 36 Derslikli Kırşehir Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu mevcut arsasına daha fonksiyonel bir bina olarak yapılacak. Projesi İl Özel İdaresi tarafından projesi yapılacak olan Kırşehir Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu için gerekli çalışmaların tamamlanmasıyla yapım ihalesine çıkılacak. Kırşehir Merkez Cumhuriyet Orta Okulu yatırım programına alındı Kırşehir 32 Derslikli Merkez Cumhuriyet Orta Okulu da, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı. Kırşehir İl Özel İdaresi tarafından yatırım programına alınması için teklif edilen ve projesi hazırlanacak olan Merkez Cumhuriyet Orta Okulu gerekli çalışmaların tamamlanmasıyla yapım ihalesine çıkılacak.  
Kırşehir'de öğrencileri eğitim-öğretim şartlarının daha kaliteli olması adına yapılan çalışmalar devam ediyor. Eğitim ve öğretimdeki başarısı artık tescillenen Kırşehir'in eğitim ve öğretim şartlarının daha kaliteli olması için yapılan çalışmalar kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı.Mevcutta 5250 m2 alana sahip ve 985 öğrencisi olan 36 Derslikli Kırşehir Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu mevcut arsasına daha fonksiyonel bir bina olarak yapılacak. Projesi İl Özel İdaresi tarafından projesi yapılacak olan Kırşehir Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu için gerekli çalışmaların tamamlanmasıyla yapım ihalesine çıkılacak. Kırşehir Merkez Cumhuriyet Orta Okulu yatırım programına alındı

Kırşehir 32 Derslikli Merkez Cumhuriyet Orta Okulu da, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı. Kırşehir İl Özel İdaresi tarafından yatırım programına alınması için teklif edilen ve projesi hazırlanacak olan Merkez Cumhuriyet Orta Okulu gerekli çalışmaların tamamlanmasıyla yapım ihalesine çıkılacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.