Cumhuriyet Coşkusu Cacabey Meydanı'na Sığmadı

GÜNDEM 29.10.2022 - 23:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhuriyet Coşkusu Cacabey Meydanı'na Sığmadı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cacabey Meydanı'nda düzenlenen konsere binlerce Kırşehirli akın ederek Cumhuriyet Coşkusunu yaşadı.

Cumhuriyetin ilanının 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de coşkuyla kutlanıyor.Cacabey Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk konulması, çeşitli etkinlikler ve resmi geçit töreni ile kutlnan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamıda saat 19:00'da Askerlik Şubesi önünden başlayarak Cacabey Meydanı'nda sona eren fener alayı yürüyüşü düzenlendi.   Yürüyüşe Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan , Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   Yürüyüşün ardından Cacabey Meydanı'nda düzenlenen Konserde Onur Akın ve Aysel Yakupoğlu sahne aldı.Soğuk havaya rağmen Cacabey Meydanı'na akın eden binlerce vatandaş Onur Akın ve Aysel Yakupoğlu'nın şarkılarına eşlik etti.Cumhuriyet Bayramı coşkusu Cacabey Meydanı'na sığmadı.     Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlı ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Onur Akın ile birlikte İzmir Marşı'nı söyledi.Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşayan binlerce Kırşehirli de İzmir Marşı'na eşlik etti.     Onur Akın'a plaket takdim eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''  Çocuklarımıza borcumuz var. Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatarak bu borcumuzu ödeyeceğiz.Cumhuriyetimizin 100. Yılında da aynı coşku ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun'' diye konuştu.     Şarkılarıyla Cacabey Meydanı'ndaki vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatan Aysel Yakupoğlu'na ise katılımlarından ötürü Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz tarafından plaket takdim edildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cacabey Meydanı'nda düzenlenen konsere binlerce Kırşehirli akın ederek Cumhuriyet Coşkusunu yaşadı.

Cumhuriyetin ilanının 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de coşkuyla kutlanıyor.Cacabey Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk konulması, çeşitli etkinlikler ve resmi geçit töreni ile kutlnan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamıda saat 19:00'da Askerlik Şubesi önünden başlayarak Cacabey Meydanı'nda sona eren fener alayı yürüyüşü düzenlendi.

 


Yürüyüşe Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan , Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 


Yürüyüşün ardından Cacabey Meydanı'nda düzenlenen Konserde Onur Akın ve Aysel Yakupoğlu sahne aldı.Soğuk havaya rağmen Cacabey Meydanı'na akın eden binlerce vatandaş Onur Akın ve Aysel Yakupoğlu'nın şarkılarına eşlik etti.Cumhuriyet Bayramı coşkusu Cacabey Meydanı'na sığmadı.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlı ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Onur Akın ile birlikte İzmir Marşı'nı söyledi.Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşayan binlerce Kırşehirli de İzmir Marşı'na eşlik etti.

 

 

Onur Akın'a plaket takdim eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''  Çocuklarımıza borcumuz var. Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatarak bu borcumuzu ödeyeceğiz.Cumhuriyetimizin 100. Yılında da aynı coşku ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun'' diye konuştu.

 

 

Şarkılarıyla Cacabey Meydanı'ndaki vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatan Aysel Yakupoğlu'na ise katılımlarından ötürü Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz tarafından plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.