Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'e Geliyor

SİYASET 08.07.2021 - 18:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'e Geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ahilik Kutlamaları kapsamında Kırşehir'e gelecek.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada , 147. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eylül ayında yapılacak Ahilik Kutlamalarına daveti üzerine  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'e geleceği belirtildi.   UZUN SÜREDİR KIRŞEHİR'E GELMİYOR   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı en güzel şekilde ağırlayacaklarını vurgulayan Seher Ünsal "Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılım sağladık. Cumhurbaşkanımız uzun süredir Kırşehir'e gelmedi. Sayın Cumhurbaşkanıma 'Kırşehir sizi özledi, hasretle sizi bekliyor' diyerek Ahilik Kutlamalarına davet ettim. 'Ben de Kırşehir'i özledim. Allah izin verirse Kırşehir'e geleceğim' dedi. Kırşehir'e yakışır şekilde kendisini ağırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızda Kırşehir'in yeri çok farklı. Büyük bir heyecan ile bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ahilik Kutlamaları kapsamında Kırşehir'e gelecek.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada , 147. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eylül ayında yapılacak Ahilik Kutlamalarına daveti üzerine  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'e geleceği belirtildi.

 

UZUN SÜREDİR KIRŞEHİR'E GELMİYOR

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı en güzel şekilde ağırlayacaklarını vurgulayan Seher Ünsal "Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılım sağladık. Cumhurbaşkanımız uzun süredir Kırşehir'e gelmedi. Sayın Cumhurbaşkanıma 'Kırşehir sizi özledi, hasretle sizi bekliyor' diyerek Ahilik Kutlamalarına davet ettim. 'Ben de Kırşehir'i özledim. Allah izin verirse Kırşehir'e geleceğim' dedi. Kırşehir'e yakışır şekilde kendisini ağırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızda Kırşehir'in yeri çok farklı. Büyük bir heyecan ile bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.