Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'e Geliyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2019 - 13:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'e Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir'e gelecek. 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Kırşehir'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti 11 Mart 2019 (Pazartesi) günü gerçekleşecek.Kırşehir'de halka da hitap edecek olan Erdoğan Kırşehir'de bir dizi açılış ve ziyaretler de gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'e en son ziyaretini 27 Mayıs 2016 tarihinde yapmıştı. ,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir'e gelecek.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Kırşehir'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti 11 Mart 2019 (Pazartesi) günü gerçekleşecek.Kırşehir'de halka da hitap edecek olan Erdoğan Kırşehir'de bir dizi açılış ve ziyaretler de gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'e en son ziyaretini 27 Mayıs 2016 tarihinde yapmıştı.

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.