Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'e Geliyor !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2016 - 12:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'e Geliyor !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırşehir'e gelişi öncesi, güvenlik seviyesi üst düzeyde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ahi Evran-ı Veli Külliyesi'nde halka hitap edecek.Şehir içindeki tüm ana caddeler tamamen trafiğe kapatılmış durumda.Stratejik noktalara keskin nişancılar yerleştirildi.Sinyal bozucu jammer olarak bilinen araçlar önceden belirlenen noktalara yerleştirildi. Polise ait helikopter ise sürekli olarak devriye uçuşu gerçekleştiriyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma Namazından sonra saat 14:00'te Kırşehir'e gelmesi bekleniyor. İHALARIN UÇUŞU YASAKLANDI Kırşehir genelinde güvenlik tedbirleri kapsamında insansız hava araçlarının uçuşuna 2 günlük yasaklama geldi. Kırşehir Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kırşehir genel güvenliğinin üst seviyede sağlanması için her türlü insansız hava araçlarının (İHA) 26-27 Mayıs 2016 tarihlerinde Kırşehir, merkezinde uçuşları yasaklanmıştır. Her ne suretle olursa olsun izinsiz olarak İHA uçuşu yapan şahıslar hakkında yasal işlem yapılacaktır" denildi.    
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırşehir'e gelişi öncesi, güvenlik seviyesi üst düzeyde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ahi Evran-ı Veli Külliyesi'nde halka hitap edecek.Şehir içindeki tüm ana caddeler tamamen trafiğe kapatılmış durumda.Stratejik noktalara keskin nişancılar yerleştirildi.Sinyal bozucu jammer olarak bilinen araçlar önceden belirlenen noktalara yerleştirildi.

Polise ait helikopter ise sürekli olarak devriye uçuşu gerçekleştiriyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma Namazından sonra saat 14:00'te Kırşehir'e gelmesi bekleniyor.

İHALARIN UÇUŞU YASAKLANDI Kırşehir genelinde güvenlik tedbirleri kapsamında insansız hava araçlarının uçuşuna 2 günlük yasaklama geldi. Kırşehir Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kırşehir genel güvenliğinin üst seviyede sağlanması için her türlü insansız hava araçlarının (İHA) 26-27 Mayıs 2016 tarihlerinde Kırşehir, merkezinde uçuşları yasaklanmıştır. Her ne suretle olursa olsun izinsiz olarak İHA uçuşu yapan şahıslar hakkında yasal işlem yapılacaktır" denildi.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.