Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aşı Oldu

SAĞLIK 14.01.2021 - 19:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aşı Oldu

Cumhurnaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu tarafından acil kullanım onayı verilen corona virüsü (koronavirüs) aşısını Ankara Şehir Hastanesi'nde az önce yaptırdı.

Sosyal medya hesabından aşı olduğu anların fotoğrafını paylaşan Erdoğan , ''Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. '' açıklamasında bulundu.     KIRŞEHİR'DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞI OLMAYA BAŞLADI Öte yandan Kırşehir'de de ilk aşılar sağlık çalışanlarına yapıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Ali Bulut ;  “Bu salgından kurtulmanın yolunun aşı olduğu artık çok net. Bilimsel olarak da ortada. Sağlık Bakanımızın aşı olmasıyla biz de ilk aşılama çalışmalarımıza başladık. İlk etapta özel ve resmi kurumlardaki tüm sağlık çalışanlarımız, eczacılarımız, onların yanlarında çalışan personel dahil 4 bin 400 tane aşımızı yapacağız. Daha sonra da Bilim Kurulunun verdiği sıralamayla aşılamaya devam edeceğiz. Muhtemelen kolluk kuvvetlerinden devam ederek aşı yapmayı sürdüreceğiz.       Diğer aşılardan farklı bir yan etki beklemiyoruz. En fazla görebileceğimiz yan etki kolda kızarıklık, ufak tefek ağrı olabilir. Aşının bahsetmiş olduğumuz yan etkileri önemsenmeyecek kadar azdır ve göz ardı edilebilir.  Tüm sağlık çalışanlarımıza bugün itibarı ile aşı yapılmaya başlanılmıştır. Bu hastalıktan korunmak ve normal, eski hayatımıza dönmek için aşı olmamız gerekiyor.  Ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” İfadelerine yer verdi.  
Cumhurnaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu tarafından acil kullanım onayı verilen corona virüsü (koronavirüs) aşısını Ankara Şehir Hastanesi'nde az önce yaptırdı.

Sosyal medya hesabından aşı olduğu anların fotoğrafını paylaşan Erdoğan , ''Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. '' açıklamasında bulundu.

 

 

KIRŞEHİR'DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞI OLMAYA BAŞLADI

Öte yandan Kırşehir'de de ilk aşılar sağlık çalışanlarına yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Ali Bulut ; 

“Bu salgından kurtulmanın yolunun aşı olduğu artık çok net. Bilimsel olarak da ortada. Sağlık Bakanımızın aşı olmasıyla biz de ilk aşılama çalışmalarımıza başladık. İlk etapta özel ve resmi kurumlardaki tüm sağlık çalışanlarımız, eczacılarımız, onların yanlarında çalışan personel dahil 4 bin 400 tane aşımızı yapacağız. Daha sonra da Bilim Kurulunun verdiği sıralamayla aşılamaya devam edeceğiz. Muhtemelen kolluk kuvvetlerinden devam ederek aşı yapmayı sürdüreceğiz.  

 

 

Diğer aşılardan farklı bir yan etki beklemiyoruz. En fazla görebileceğimiz yan etki kolda kızarıklık, ufak tefek ağrı olabilir. Aşının bahsetmiş olduğumuz yan etkileri önemsenmeyecek kadar azdır ve göz ardı edilebilir. 

Tüm sağlık çalışanlarımıza bugün itibarı ile aşı yapılmaya başlanılmıştır. Bu hastalıktan korunmak ve normal, eski hayatımıza dönmek için aşı olmamız gerekiyor.  Ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” İfadelerine yer verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.