Cumhurbaşkanı Konuştu Belediye Harekete Geçti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2018 - 17:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Konuştu Belediye Harekete Geçti

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sanayi sitesinde demir-doğramacıları denetledi. Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan çağrısıyla harekete geçen  zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerinde etiket, ambalaj kontrolleri, etiket ve kasa fiyatının uyuşmaması gibi konularda denetimlerde bulunuldu. İş yeri denetimlerinde; kullanılan ve tüketime sunulan ürünlerin gramajları ve fiyatları gibi konular da dikkate alındı. Kırşehir Belediyesi Zabıtası Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde il genelindeki marketlerde, mağazalarda fiyat etiketlerinin kontrolünü yapıldı. Raftaki fiyat etiketi ile kasadaki fiyat etiketi arasında fark bulunan işletmelere ise ceza yazıldı. "Demir-doğramacılar sıkı denetim altına alındı. Esnaf denetimlerin arttırılmasını istedi"  Sabah erken saatlerde vatandaşında yaptığı ihbarları değerlendiren Belediye Zabıta ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, sanayi sitesine giderek esnafın girdi ve çıktılarını kontrol etti. Yapılan kontrollerde esnaf, devletin yaptığı incelemeleri desteklediğini söyledi. Demir-Doğrama işleri ile ilgilenen esnaf Gökhan Çalışkan, "Devletin uygulamasını destekliyoruz. İşletme olarak bize ne düşüyorsa yaparız. Fırsatçılara izin verilmemeli. Bizlerde sıkıntıya düşüyoruz. Esnaflarda bizlere şikayete geliyor. Devlet her kademeyi denetim altına alsın. Vergimizi verelim ama devlette sahip çıksın"diye konuştu. Ticaret İl Müdürlüğü yetkilisi Mehmet Ceylan ise vatandaşın daha duyarlı davranarak fırsatçılara karşı durabilmek için şikayetlerini bilinçli ve düzenli yapmalarını istedi.    
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sanayi sitesinde demir-doğramacıları denetledi.

Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan çağrısıyla harekete geçen  zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerinde etiket, ambalaj kontrolleri, etiket ve kasa fiyatının uyuşmaması gibi konularda denetimlerde bulunuldu. İş yeri denetimlerinde; kullanılan ve tüketime sunulan ürünlerin gramajları ve fiyatları gibi konular da dikkate alındı.

Kırşehir Belediyesi Zabıtası Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde il genelindeki marketlerde, mağazalarda fiyat etiketlerinin kontrolünü yapıldı. Raftaki fiyat etiketi ile kasadaki fiyat etiketi arasında fark bulunan işletmelere ise ceza yazıldı. "Demir-doğramacılar sıkı denetim altına alındı. Esnaf denetimlerin arttırılmasını istedi"  Sabah erken saatlerde vatandaşında yaptığı ihbarları değerlendiren Belediye Zabıta ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, sanayi sitesine giderek esnafın girdi ve çıktılarını kontrol etti.

Yapılan kontrollerde esnaf, devletin yaptığı incelemeleri desteklediğini söyledi. Demir-Doğrama işleri ile ilgilenen esnaf Gökhan Çalışkan, "Devletin uygulamasını destekliyoruz. İşletme olarak bize ne düşüyorsa yaparız. Fırsatçılara izin verilmemeli. Bizlerde sıkıntıya düşüyoruz. Esnaflarda bizlere şikayete geliyor. Devlet her kademeyi denetim altına alsın. Vergimizi verelim ama devlette sahip çıksın"diye konuştu. Ticaret İl Müdürlüğü yetkilisi Mehmet Ceylan ise vatandaşın daha duyarlı davranarak fırsatçılara karşı durabilmek için şikayetlerini bilinçli ve düzenli yapmalarını istedi.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.