Cumhurbaşkanı Erdoğan Mitinglerde Neşet Ertaş Gibi Yapıyor

SİYASET 30.08.2022 - 13:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mitinglerde Neşet Ertaş Gibi Yapıyor

  Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı mitinglerde Neşet Ertaş'ın ''Ceketimi Çıkarabilir miyim?'' sözlerini kullanıyor. Daha önce İzmit Milli İrada Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ceketini çıkardıktan sonra ''Müsaade ederseniz ceketi çıkardım'' sözlerini sarf etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez katıldığı Kütahya Mitinginde , ''Bana müsaade ederseniz şu ceketi çıkarabilir miyim?'' diyerek üzerindeki ceketi çıkardı ve mitinge devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinglerde kullandığı bu sözleri Neşet Ertaş’ın bir konserinde hafızalara kazınan “Saygısızlık olmasın ceketimi çıkarta bilir miyim” sözlerini akıllara getirdi.   

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı mitinglerde Neşet Ertaş'ın ''Ceketimi Çıkarabilir miyim?'' sözlerini kullanıyor.

Daha önce İzmit Milli İrada Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ceketini çıkardıktan sonra ''Müsaade ederseniz ceketi çıkardım'' sözlerini sarf etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez katıldığı Kütahya Mitinginde , ''Bana müsaade ederseniz şu ceketi çıkarabilir miyim?'' diyerek üzerindeki ceketi çıkardı ve mitinge devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinglerde kullandığı bu sözleri Neşet Ertaş’ın bir konserinde hafızalara kazınan “Saygısızlık olmasın ceketimi çıkarta bilir miyim” sözlerini akıllara getirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.