Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Seher Ünsal'a Önemli Görev

SİYASET 20.03.2021 - 10:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Seher Ünsal'a Önemli Görev

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, 7. si düzenlenecek olan AK Parti olağan kongresinde divan üyeliği yapacak.

Kadın ve Gençlik Kolları kongrelerinin ardından AK Parti 24 Mart Çarşamba günü 7. Büyük Olağan Kongresini gerçekleştirecek.Kongrenin sloganı ise, ''Türkiye İçin Güven ve İstikrar'' olacak.Kongrede aynı zamanda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 manifestosunu açıklaması bekleniyor.   İLK KIRŞEHİRLİ OLACAK   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar AK Parti Genel Başkanı seçileceği 7. Olağan kongrede AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal'a ise önemli görev verildi.Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi , Kırşehir İl Teşkilatını arayarak Seher Ünsal'ın divan üyesi olarak görevlendirileceğini belirtti. Öte yandan ilk kez Kırşehir'den birisinin AK Parti Kongresinde divan üyeliği yapacağı öğrenildi.
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, 7. si düzenlenecek olan AK Parti olağan kongresinde divan üyeliği yapacak.

Kadın ve Gençlik Kolları kongrelerinin ardından AK Parti 24 Mart Çarşamba günü 7. Büyük Olağan Kongresini gerçekleştirecek.Kongrenin sloganı ise, ''Türkiye İçin Güven ve İstikrar'' olacak.Kongrede aynı zamanda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 manifestosunu açıklaması bekleniyor.

 

İLK KIRŞEHİRLİ OLACAK

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar AK Parti Genel Başkanı seçileceği 7. Olağan kongrede AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal'a ise önemli görev verildi.Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi , Kırşehir İl Teşkilatını arayarak Seher Ünsal'ın divan üyesi olarak görevlendirileceğini belirtti.

Öte yandan ilk kez Kırşehir'den birisinin AK Parti Kongresinde divan üyeliği yapacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.