Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kırşehir Teşkilatına , ''Unutmayın Kale İçeriden Fethedilir''

SİYASET 05.02.2021 - 23:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kırşehir Teşkilatına , ''Unutmayın Kale İçeriden Fethedilir''

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adıyaman-Edirne-Erzurum-İzmir-Kırşehir-Mersin-Osmaniye 6'ncı olağan il kadın kolları kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

    AK Parti 7. Olağan İl Kongresinin ardından yeni il başkanı seçilen İl Başkanı Seher Ünsal'ın ardından mevcut Kadın Kolları Teşkilatı ve Gençlik kolları teşkilatı ile yola devam kararı alındı.6'ncısı düzenlenen olağan il kadın kolları kongresi ile birlikte Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer tekrar göreve getirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ,partisinin 6'ncı olağan il kadın kolları kongrelerini canlı bağlantı ile katıldı.Kırşehir'e de bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözü İl Başkanı Seher Ünsal'a verdi.Seher Ünsal konuşmasında, ''Sayın Cumhurbaşkanım.Şahsım ve tüm teşkilatım adına sizi Ahi diyarı Kırşehir'den sevgi , saygı ve muhabbetle selamlıyorum.Bizler birlik beraberlik içerisinde inandığımız yolda yürümeye tüm hızla devam edeceğiz.Allah'ın izni ile 2023 seçimlerinde kaybettiklerimizi fazlası ile geri alacağımıza şahsım ve teşkilatım adına söz veriyorum sayın Cumhurbaşkanım.'' ifadelerini kullandı.   ''CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KIRŞEHİR YORUMU''   Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise , '' Kırşehir'den inşallah yeni bir diriliş bekliyoruz.2023'ü bu anlamda çok çok farklı olarak görüyorum.Bir tarafta Seher Hanım İl Başkanımızla öbür tarafta Meryem Düğer Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız el ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz ve Kırşehir'i inşallah yeniden silme ayağa kaldıracağız.Kadın Kolları Başkanımız Meryem Düğer ve İl Başkanımız Seher Ünsal ile birlikte el ele veriyorsunuz ve Kırşehir'i inşallah hep birlikte ayağa kaldırıyorsunuz.Unutmayın kale içeriden fethedilir.İnşallah tüm teşkilatlarınızla birlikte Kırşehir'de yeni bir dönemi hep beraber başlatacaksınız.'' ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adıyaman-Edirne-Erzurum-İzmir-Kırşehir-Mersin-Osmaniye 6'ncı olağan il kadın kolları kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

 

 

AK Parti 7. Olağan İl Kongresinin ardından yeni il başkanı seçilen İl Başkanı Seher Ünsal'ın ardından mevcut Kadın Kolları Teşkilatı ve Gençlik kolları teşkilatı ile yola devam kararı alındı.6'ncısı düzenlenen olağan il kadın kolları kongresi ile birlikte Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer tekrar göreve getirildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ,partisinin 6'ncı olağan il kadın kolları kongrelerini canlı bağlantı ile katıldı.Kırşehir'e de bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözü İl Başkanı Seher Ünsal'a verdi.Seher Ünsal konuşmasında, ''Sayın Cumhurbaşkanım.Şahsım ve tüm teşkilatım adına sizi Ahi diyarı Kırşehir'den sevgi , saygı ve muhabbetle selamlıyorum.Bizler birlik beraberlik içerisinde inandığımız yolda yürümeye tüm hızla devam edeceğiz.Allah'ın izni ile 2023 seçimlerinde kaybettiklerimizi fazlası ile geri alacağımıza şahsım ve teşkilatım adına söz veriyorum sayın Cumhurbaşkanım.'' ifadelerini kullandı.

 

''CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KIRŞEHİR YORUMU''

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise , '' Kırşehir'den inşallah yeni bir diriliş bekliyoruz.2023'ü bu anlamda çok çok farklı olarak görüyorum.Bir tarafta Seher Hanım İl Başkanımızla öbür tarafta Meryem Düğer Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız el ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz ve Kırşehir'i inşallah yeniden silme ayağa kaldıracağız.Kadın Kolları Başkanımız Meryem Düğer ve İl Başkanımız Seher Ünsal ile birlikte el ele veriyorsunuz ve Kırşehir'i inşallah hep birlikte ayağa kaldırıyorsunuz.Unutmayın kale içeriden fethedilir.İnşallah tüm teşkilatlarınızla birlikte Kırşehir'de yeni bir dönemi hep beraber başlatacaksınız.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.