Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gündemi Sarsacak Açıklamalar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2019 - 20:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gündemi Sarsacak Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Gündemi sarsacak açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı programda, “CHP'nin, HDP ile azami müştereği olabilir ama ne İYİ Parti'yle ne Saadet'le böyle bir birlikteliğinin olabileceğine ben ihtimal vermiyorum. Ama çıkar hesapları onları bir araya getirmiştir. (15 Temmuz'daki halkın direnişi) O gecenin katılımcıları AK Parti tabanıyla ve MHP tabanıdır. (Cumhur İttifakı) Temennim ve duam odur ki inşallah pazara kadar olmaz, mezara kadar olur. HDP eşittir PKK, eşittir YPG/PYD. Hiç sağa sola bunu saptırmanın anlamı yok. Gerçek ortada. Bunu zaten başlarındaki kişiler söylüyorlar” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Gündemi sarsacak açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı programda, “CHP'nin, HDP ile azami müştereği olabilir ama ne İYİ Parti'yle ne Saadet'le böyle bir birlikteliğinin olabileceğine ben ihtimal vermiyorum. Ama çıkar hesapları onları bir araya getirmiştir. (15 Temmuz'daki halkın direnişi) O gecenin katılımcıları AK Parti tabanıyla ve MHP tabanıdır. (Cumhur İttifakı) Temennim ve duam odur ki inşallah pazara kadar olmaz, mezara kadar olur. HDP eşittir PKK, eşittir YPG/PYD. Hiç sağa sola bunu saptırmanın anlamı yok. Gerçek ortada. Bunu zaten başlarındaki kişiler söylüyorlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.