Cumhurbaşkanı Erdoğan Çağrıda Bulundu, Gözler O 5 İle Çevrildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2018 - 16:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çağrıda Bulundu, Gözler O 5 İle Çevrildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  ''yastık altındaki altın ve dövizi bozdurun'' çağrısı yaptı gözler Kırşehir ile birlikte 5 ile çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısı"na katıldı. Buradan milletimize sesleniyorum, yastık altından gelin dövizlerinizi çıkartın. Dolar ve avrolarınızı, altınlarınızı çıkartın. yerli ve milli direnişinizi tüm dünyaya karşı ortaya koyun." açıklamasında bulundu. SALONDAN GELEN 'BİZDE YOK Kİ' YANITINA 'BEN DE OLANLARA SESLENİYORUM' KARŞILIĞI Konuşmasının sonunda "Ekonomi ile ilgili söylenenlere, sağa sola koşanlara bakmayın" diyen Erdoğan, bir kez daha 'yastık altındaki altınları ve dövizi bozdurun' çağrısı yaptı. Erdoğan salondan gelen "Olanlar çıkarsın" yanıtına gülerek "Ben de olanlara sesleniyorum zaten" karşılığını verdi. GÖZLER KIRŞEHİR İLE BİRLİKTE 5 İLE ÇEVRİLDİ Bankalardaki mevduat hesaplarına bakıldığında hesaplarında TL'ye göre en çok Döviz bulunduran 5 il var ;Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Kırşehir ve Kayseri... Yüzde 53 ile birinci sırayı Aksaray ve Nevşehir paylaşırken Yozgat yüzde 50 ile üçüncü durumda.%48 ile Kırşehir dördüncü olurken Kırşehir'in ardından  mevduatının yüzde 46’sını dövize yatıran Kayseri geliyor. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN DA DÖVİZ HESABI BULUNUYOR 2018 Genel seçimleri öncesinde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı mal varlığı şöyleydi ; A - TAŞINMAZ MAL BİLGİLERİ Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL) B - TAŞINIR MAL BİLGİLERİ Binek Otomobil (Maliyeti : 234.080 TL) C - BANKA VE MENKUL DEĞERLER Banka hesaplarında toplam 4.404.192,13 TL ve 200.000 Dolar D- ALACAKLAR 500.000 TL  
Cumhurbaşkanı Erdoğan,  ''yastık altındaki altın ve dövizi bozdurun'' çağrısı yaptı gözler Kırşehir ile birlikte 5 ile çevrildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısı"na katıldı. Buradan milletimize sesleniyorum, yastık altından gelin dövizlerinizi çıkartın. Dolar ve avrolarınızı, altınlarınızı çıkartın. yerli ve milli direnişinizi tüm dünyaya karşı ortaya koyun." açıklamasında bulundu. SALONDAN GELEN 'BİZDE YOK Kİ' YANITINA 'BEN DE OLANLARA SESLENİYORUM' KARŞILIĞI Konuşmasının sonunda "Ekonomi ile ilgili söylenenlere, sağa sola koşanlara bakmayın" diyen Erdoğan, bir kez daha 'yastık altındaki altınları ve dövizi bozdurun' çağrısı yaptı. Erdoğan salondan gelen "Olanlar çıkarsın" yanıtına gülerek "Ben de olanlara sesleniyorum zaten" karşılığını verdi. GÖZLER KIRŞEHİR İLE BİRLİKTE 5 İLE ÇEVRİLDİ Bankalardaki mevduat hesaplarına bakıldığında hesaplarında TL'ye göre en çok Döviz bulunduran 5 il var ;Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Kırşehir ve Kayseri... Yüzde 53 ile birinci sırayı Aksaray ve Nevşehir paylaşırken Yozgat yüzde 50 ile üçüncü durumda.%48 ile Kırşehir dördüncü olurken Kırşehir'in ardından  mevduatının yüzde 46’sını dövize yatıran Kayseri geliyor. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN DA DÖVİZ HESABI BULUNUYOR 2018 Genel seçimleri öncesinde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı mal varlığı şöyleydi ; A - TAŞINMAZ MAL BİLGİLERİ Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL) B - TAŞINIR MAL BİLGİLERİ Binek Otomobil (Maliyeti : 234.080 TL) C - BANKA VE MENKUL DEĞERLER Banka hesaplarında toplam 4.404.192,13 TL ve 200.000 Dolar D- ALACAKLAR 500.000 TL  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.