Cumhurbaşkanı Çağrı Yaptı Gözler Kırşehir'e ve 4 İle Çevrildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 11:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Çağrı Yaptı Gözler Kırşehir'e ve 4 İle Çevrildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan  'Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası'na çevirin' çağrısı yaptı, Sosyal Medya Yıkıldı. Sosyal Medya da en çok konuşulan konulardan birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası'na çevirin' çağrısı oldu.Bu sözlerin ardından birçok kişi, mevduatında en çok dolar bulunduran illere atıfta bulundu.Bilindiği gibi mevduatında en çok dolar bulunduran iller ; Kırşehir, Kayseri, Nevşehir , Aksaray ve Yozgat.Cumhurbaşkanı'nın bu çağrısının ardından sosyal medyada en çok sorulan soru ; ''acaba bu iller seçimlerde olduğu gibi, Cumhurbaşakanı'nın çağrısına kulacak verecek mi ?'' oldu.İlerleyen günlerde ''Mevduatında en çok döviz bulunduran iller sıralaması'' değişecek mi ? göreceğiz. KIRŞEHİR'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR Geçtiğimiz günlerde iflas ederek bütün iş yerini imalathanesini kapatmak zorunda kalan bir abimize, birkaç esnaf sahip çıkmış ve ona tekrar yeni bir atölye açmışlar.Kırşehir'e ve Ahiliğe yakışan bu hareketi alkışlıyoruz ve bu anlayışın herkese yerleşmesini canı gönülden diliyoruz.Kırşehir'in üretenin, istihdam meydana getirenin yanında olan insanlara ihtiyacı var.Gelişebilmemiz için bu şart ! GÜNÜN SORUSU : 2016 Yılında bitirileceği söylenen geçici asfaltlama çalışmaları ne oldu ? ÖMER DURAN
Cumhurbaşkanı Erdoğan  'Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası'na çevirin' çağrısı yaptı, Sosyal Medya Yıkıldı.

Sosyal Medya da en çok konuşulan konulardan birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası'na çevirin' çağrısı oldu.Bu sözlerin ardından birçok kişi, mevduatında en çok dolar bulunduran illere atıfta bulundu.Bilindiği gibi mevduatında en çok dolar bulunduran iller ; Kırşehir, Kayseri, Nevşehir , Aksaray ve Yozgat.Cumhurbaşkanı'nın bu çağrısının ardından sosyal medyada en çok sorulan soru ; ''acaba bu iller seçimlerde olduğu gibi, Cumhurbaşakanı'nın çağrısına kulacak verecek mi ?'' oldu.İlerleyen günlerde ''Mevduatında en çok döviz bulunduran iller sıralaması'' değişecek mi ? göreceğiz. KIRŞEHİR'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR Geçtiğimiz günlerde iflas ederek bütün iş yerini imalathanesini kapatmak zorunda kalan bir abimize, birkaç esnaf sahip çıkmış ve ona tekrar yeni bir atölye açmışlar.Kırşehir'e ve Ahiliğe yakışan bu hareketi alkışlıyoruz ve bu anlayışın herkese yerleşmesini canı gönülden diliyoruz.Kırşehir'in üretenin, istihdam meydana getirenin yanında olan insanlara ihtiyacı var.Gelişebilmemiz için bu şart ! GÜNÜN SORUSU : 2016 Yılında bitirileceği söylenen geçici asfaltlama çalışmaları ne oldu ?

ÖMER DURAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.