Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Karabağ Gazisi İbad Huseynli Kırşehir'e geliyor.

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2017 - 14:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Karabağ Gazisi İbad Huseynli Kırşehir'e geliyor.

 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Karabağ Gazisi İbad Huseynli Kırşehir'e geliyor. Karabağ Savaşı Gazisi ve “Azerbaycan Bayrağı Madalyası” sahibi İbad Hüseynli’nin adı Kırşehir’de Kent Parkın batısında kalan 9 metre genişliğindeki  yol üzerinde bulunan sokağa verildi.Belediye Meclisi tarafından alınan karar gereği , Azerbaycanlı kahraman İbad Huseynli'nin adı verilen sokağın açılışı , 4 Mayıs 2017 tarihinde saat 15:30’da Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yalçın Topçu ve İbad Hüseyili’nin  katılımı ile yapılacak. Bilindiği gibi İbad Hüseynli, Karabağ Savaşın’da büyük kahramanlıklar göstermiş, kurduğu gönüllü birliklerle düşman cephesinin gerilerine sızarak Ermenilere ağır zayiatlar verdirmişti. İbad Hüseynli düzenlediği bir operasyonla, Karabağ’daki Ermeni Ordusunun komutanı ve Fransa’daki Orly Katliamı sanığı Monte Melkonyan’ı da etkisiz hale getirmiş; Haydar Aliyev tarafından “Azerbaycan Bayrağı Madalyası” ile ödüllendirilmişti. Ayrıca 4 Mayıs 2017 tarihinde İl  Müftülüğü Konferans salonunda  Saat :16.00’da Tarihi Gerçekler Işında Soykırım Yalanları adlı konferans düzenlenecek. Konferansa Prof. Dr. Gaffar Çakmaklı Mehdiyev ile Araştırmacı Yazar İmdat Avşar katılacak.  
 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Karabağ Gazisi İbad Huseynli Kırşehir'e geliyor.

Karabağ Savaşı Gazisi ve “Azerbaycan Bayrağı Madalyası” sahibi İbad Hüseynli’nin adı Kırşehir’de Kent Parkın batısında kalan 9 metre genişliğindeki  yol üzerinde bulunan sokağa verildi.Belediye Meclisi tarafından alınan karar gereği , Azerbaycanlı kahraman İbad Huseynli'nin adı verilen sokağın açılışı , 4 Mayıs 2017 tarihinde saat 15:30’da Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yalçın Topçu ve İbad Hüseyili’nin  katılımı ile yapılacak. Bilindiği gibi İbad Hüseynli, Karabağ Savaşın’da büyük kahramanlıklar göstermiş, kurduğu gönüllü birliklerle düşman cephesinin gerilerine sızarak Ermenilere ağır zayiatlar verdirmişti. İbad Hüseynli düzenlediği bir operasyonla, Karabağ’daki Ermeni Ordusunun komutanı ve Fransa’daki Orly Katliamı sanığı Monte Melkonyan’ı da etkisiz hale getirmiş; Haydar Aliyev tarafından “Azerbaycan Bayrağı Madalyası” ile ödüllendirilmişti. Ayrıca 4 Mayıs 2017 tarihinde İl  Müftülüğü Konferans salonunda  Saat :16.00’da Tarihi Gerçekler Işında Soykırım Yalanları adlı konferans düzenlenecek. Konferansa Prof. Dr. Gaffar Çakmaklı Mehdiyev ile Araştırmacı Yazar İmdat Avşar katılacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.