Cumhur İttifakı Kahvaltıda Esnaflarla Biraraya Geldi

SİYASET 20.06.2022 - 23:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhur İttifakı Kahvaltıda Esnaflarla Biraraya Geldi

Cumhur İttifakı İl Başkanları Kahvaltıda esnaflar ile biraraya geldi.

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Terme Caddesi esnaflarıyla kahvaltıda biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu.Esnaf daveti üzerine düzenlenen kahvaltıya İl Başkanları Seher Ünsal ve Kılıç ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, İl Başkan Yardımcısı Serhat Duran, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı, İl Başkan Yardımcısı Yasin Berktaş ve esnaflar katıldı.   HAFTANIN HAYIRLI OLMASI DİLEĞİNDE BULUNDULAR AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada kahvaltının samimi bir ortamda gerçekleştiği belirtilerek  “haftanın hayırlı olması'' dilekleri iletildiği ve  esnaflarla fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.Bölge esnafı, davete katıldıkları için AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve MHP İl Başkanı Arif Kılıç’a teşekkür etti.  
Cumhur İttifakı İl Başkanları Kahvaltıda esnaflar ile biraraya geldi.

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Terme Caddesi esnaflarıyla kahvaltıda biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu.Esnaf daveti üzerine düzenlenen kahvaltıya İl Başkanları Seher Ünsal ve Kılıç ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, İl Başkan Yardımcısı Serhat Duran, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı, İl Başkan Yardımcısı Yasin Berktaş ve esnaflar katıldı.

 

HAFTANIN HAYIRLI OLMASI DİLEĞİNDE BULUNDULAR

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada kahvaltının samimi bir ortamda gerçekleştiği belirtilerek  “haftanın hayırlı olması'' dilekleri iletildiği ve  esnaflarla fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.Bölge esnafı, davete katıldıkları için AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve MHP İl Başkanı Arif Kılıç’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.