''Cumartesi Pazarı'' Yeri Yıkılsın İstiyorlar !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2016 - 13:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Cumartesi Pazarı'' Yeri Yıkılsın İstiyorlar !

Aşıkpaşa Mahallesi sakinleri Cumartesi Pazarının kurulduğu pazar yerinden oldukça rahatsız. Özellikle geceleri pazar yerinin sarhoş yatağı olduğunu alkol alan bu kişilerin çevreye rahatsızlık verdiklerini hatta ahlaksız işlerin döndüğünü belirten mahalleli durumu polise bildirmiş.Polisin geceleri bölgede devriye icrası uyguladığını belirten mahalleli yine de durumun pek değişmediğini belirtiyor.   Mahallelinin bir diğer şikayetçi olduğunu konu da pazar esnafının pazar yerini düzensiz kullanması ve ortada bırakılan pazar tezgahları ve kötü görüntü...Konu hakkında belediye ve zabıtaya şikayette bulunan esnafa ise herhangi bir geri dönüş olmamış. Mahalleli ise pazar yerinini yıkılmasını ve yerine yenisi yapılana kadar boş bırakılmasını istiyor.
Aşıkpaşa Mahallesi sakinleri Cumartesi Pazarının kurulduğu pazar yerinden oldukça rahatsız.

Özellikle geceleri pazar yerinin sarhoş yatağı olduğunu alkol alan bu kişilerin çevreye rahatsızlık verdiklerini hatta ahlaksız işlerin döndüğünü belirten mahalleli durumu polise bildirmiş.Polisin geceleri bölgede devriye icrası uyguladığını belirten mahalleli yine de durumun pek değişmediğini belirtiyor.

  Mahallelinin bir diğer şikayetçi olduğunu konu da pazar esnafının pazar yerini düzensiz kullanması ve ortada bırakılan pazar tezgahları ve kötü görüntü...Konu hakkında belediye ve zabıtaya şikayette bulunan esnafa ise herhangi bir geri dönüş olmamış.

Mahalleli ise pazar yerinini yıkılmasını ve yerine yenisi yapılana kadar boş bırakılmasını istiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.