Çukurca'da Çatışma: Şehit ve Yaralılarımız Var !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2016 - 10:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çukurca'da Çatışma: Şehit ve Yaralılarımız Var !

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 5 asker yaraladı.   Edinilen bilgiye göre, çatışma Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde meydana geldi. PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Bölgede çatışmanın sürdüğü belirtildi. Edinilen bilgiye göre, çatışma Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada biri Yüzbaşı, 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Yaralı askerler, Hakkari'deki hastanede tedavi altına alındı. Bölgede teröristlere yönelik hava destekli operasyon sürüyor. ALİAĞA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK üyeleriyle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in evinde yas var. Çukurca ilçesi Hisar Dağı’nda, eli kanlı PKK mensuplarıyla sabaha karşı girilen girilen çatışmada, Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik şehit düştü. Çevik’in şehit haberi ise Aliağa ilçesindeki ailesini yasa boğdu. Şehit ailesine acı haber, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Volkan Gürler ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan tarafından verildi. Şehidin aile fertleri haberin ardından sinir krizleri geçirdi. 6 kardeşlerdi, bir kardeşi de vatani görevini yapıyordu Öte yandan aile, şehit haberini alır almaz evlerini Türk bayraklarıyla donattı. Haberin duyulmasının ardından mahalle sakinleri de şehit evine akın ederek aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in 6 kardeş olduğu ve bekar olduğu kaydedildi. Şehidin bir kardeşinin ise Gölcük’te vatani görevini yaptığı öğrenildi.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 5 asker yaraladı.

  Edinilen bilgiye göre, çatışma Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde meydana geldi. PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Bölgede çatışmanın sürdüğü belirtildi. Edinilen bilgiye göre, çatışma Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada biri Yüzbaşı, 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Yaralı askerler, Hakkari'deki hastanede tedavi altına alındı. Bölgede teröristlere yönelik hava destekli operasyon sürüyor.

ALİAĞA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK üyeleriyle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in evinde yas var. Çukurca ilçesi Hisar Dağı’nda, eli kanlı PKK mensuplarıyla sabaha karşı girilen girilen çatışmada, Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik şehit düştü. Çevik’in şehit haberi ise Aliağa ilçesindeki ailesini yasa boğdu. Şehit ailesine acı haber, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Volkan Gürler ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan tarafından verildi. Şehidin aile fertleri haberin ardından sinir krizleri geçirdi.

6 kardeşlerdi, bir kardeşi de vatani görevini yapıyordu Öte yandan aile, şehit haberini alır almaz evlerini Türk bayraklarıyla donattı. Haberin duyulmasının ardından mahalle sakinleri de şehit evine akın ederek aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in 6 kardeş olduğu ve bekar olduğu kaydedildi. Şehidin bir kardeşinin ise Gölcük’te vatani görevini yaptığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.