Çok Sayıda Kaymakam ve Vali Yardımcısının Görev Yeri Değişti

GÜNDEM 14.07.2020 - 07:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çok Sayıda Kaymakam ve Vali Yardımcısının Görev Yeri Değişti

Daire başkanlığı, genel müdürlük, vali yardımcılığı ve kaymakamlıklara ilişkin, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında, ‘Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar’ başlığı ile yer alan kararnameye göre; İçişleri Bakanlığı bünyesindeki 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.   KIRŞEHİR'DE HANGİ MÜLKİ İDARE AMİRLERİNİN YERİ DEĞİŞTİ   Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan atama kararına göre Kırşehir Vali Yardımcısı Ramazan Yıldırım Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğine getirilirken Mucur Kaymakamlığına Erzurum İspir Kaymakamı Faruk Erdem Getirildi.Mucur Kaymakamı Kaya Çelik ise Konya Vali Yardımcılığına getirildi.Bir diğer değişiklikte Akçakent'te oldu ; Kaymakam Murat Karaloğlu Erzurum Aşkale Kaymakamlığına atandı ancak Akçakent Kaymakamlığına herhangi bir atama yapılmadı.   ATAMA KARARNAMESİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ   MUCUR YENİ KAYMAKAMI FARUK ERDEM KİMDİR ?     Aslen Trabzonlu olan Kaymakam Faruk Erdem, 1983 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Erdem, 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.     2007 yılında kazandığı İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı sonrası Niğde Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Sırasıyla Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Kaymakam Refikliği görevi ile Gökçeada ilçesi  ve Çanakkale ilinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş görevlerinde bulundu. Akabinde 8 ay süreyle Ulukışla Kaymakam vekili olarak çalışan Kaymakamımız, yabancı dil eğitimi almak ve yönetimsel araştırmalar yapmak üzere 1 yıl süreyle İngiltere'de Essex Üniversitesi'nde çalışmalarda bulundu. Ayrıca bu süre zarfında Türkiye'nin Avrupa Birliği çalışmalarını yerinde takip etmek maksadıyla Brüksel ve Strazburg'ta incelemelerde bulunan Erdem, Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda yaptığı tez çalışmasını Ulukışla ilçesinde uyguladı.   95. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarılı derece ile bitirerek Hemşin Kaymakamlığı, Arpaçay Kaymakamlığı ve Reşadiye Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Erdem, 20.08.2017 tarih ve 2017/345 sayılı müşterek kararname ile İlçemiz Kaymakamlığına atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Erdem, iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Daire başkanlığı, genel müdürlük, vali yardımcılığı ve kaymakamlıklara ilişkin, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında, ‘Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar’ başlığı ile yer alan kararnameye göre; İçişleri Bakanlığı bünyesindeki 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

 

KIRŞEHİR'DE HANGİ MÜLKİ İDARE AMİRLERİNİN YERİ DEĞİŞTİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan atama kararına göre Kırşehir Vali Yardımcısı Ramazan Yıldırım Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğine getirilirken Mucur Kaymakamlığına Erzurum İspir Kaymakamı Faruk Erdem Getirildi.Mucur Kaymakamı Kaya Çelik ise Konya Vali Yardımcılığına getirildi.Bir diğer değişiklikte Akçakent'te oldu ; Kaymakam Murat Karaloğlu Erzurum Aşkale Kaymakamlığına atandı ancak Akçakent Kaymakamlığına herhangi bir atama yapılmadı.

 

ATAMA KARARNAMESİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

MUCUR YENİ KAYMAKAMI FARUK ERDEM KİMDİR ?

 

 

Aslen Trabzonlu olan Kaymakam Faruk Erdem, 1983 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Erdem, 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

   
2007 yılında kazandığı İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı sonrası Niğde Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Sırasıyla Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Kaymakam Refikliği görevi ile Gökçeada ilçesi  ve Çanakkale ilinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş görevlerinde bulundu. Akabinde 8 ay süreyle Ulukışla Kaymakam vekili olarak çalışan Kaymakamımız, yabancı dil eğitimi almak ve yönetimsel araştırmalar yapmak üzere 1 yıl süreyle İngiltere'de Essex Üniversitesi'nde çalışmalarda bulundu. Ayrıca bu süre zarfında Türkiye'nin Avrupa Birliği çalışmalarını yerinde takip etmek maksadıyla Brüksel ve Strazburg'ta incelemelerde bulunan Erdem, Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda yaptığı tez çalışmasını Ulukışla ilçesinde uyguladı.
 
95. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarılı derece ile bitirerek Hemşin Kaymakamlığı, Arpaçay Kaymakamlığı ve Reşadiye Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Erdem, 20.08.2017 tarih ve 2017/345 sayılı müşterek kararname ile İlçemiz Kaymakamlığına atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Erdem, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.