Çok Sayıda Hakim ve Savcının Görev Yeri Değişti

GÜNDEM 17.06.2020 - 19:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çok Sayıda Hakim ve Savcının Görev Yeri Değişti

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı. Sonuçlar HSK’nın internet sitesinde yayımlanacak. 18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değiştirildi.

Kararnameye göre başsavıcısı değişen illerden birisi de Kırşehir.Kırşehir Cumhuriyet Baş Savcısı Bilal Gümüş Adana Cumhuriyet Başsavcısı olurken , Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ise Kırşehir Cumhuriyet Baş Savcısı oldu.Yine aynı karara göre Kırşehir'den çok sayıda hakim başka il ve ilçelere atanırken , diğer il ve ilçelerden de çok sayıda savcı ve hakim Kırşehir'e atandı.   KARARNAMENİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ   KIRŞEHİR'E ATANAN HAKİM VE SAVCILAR Elif Yılmaz Hakan (Hakim) Kırşehir Adliyesi - Geldiği yer Adıyaman Adliyesi Yasemin Gönen  (Hakim) Kırşehir Adliyesi- Geldiği Yer Gölbaşı (Adıyaman) Adliyesi Hülya Toprak Gülabi (Hakim) Kırşehir Adliyesi- Geldiği Yer Adıyaman Adliyesi Tacettin Kale (C. Savcısı) Kırşehir Adliyesi - Geldiği Yer Sivas Adliyesi Burak Yakan ( C. Savcısı) Kırşehir Adliyesi- Geldiği Yer Gölbaşı (Adıyaman) Adliyesi Şeyman Aydın ( C. Savcısı) Kırşehir Adliyesi- Geldiği Yer Karabük Adliyesi Orhan Gülünay (Hakim) Kırşehir Adliyesi - Geldiği Yer Çorum Adliyesi Naciye Görmez (Hakim) Kırşehir Adliyesi- Geldiği yer Kahramanmaraş Adliyesi Abdullah Enes Görmez (C. Savıcısı) Mucur Adliyesi- Geldiği yer Kahramanmaraş Adliyesi KIRŞEHİR'DEN ATANAN HAKİM VE SAVCILAR Yunus Arısoy (C. Savcısı) Hatay Adliyesi  Hüseyin Işık (Hakim) Besni Adliyesi Arzu Avcı (Hakim) İvrindi Adliyesi Ali Erdem (C. Savcısı) Kula Adliyesi Gamze Kalaç ( Hakim) Kula Adliyesi Ayşe Işık (Hakim) Besni Adliyesi Mehmet Tahir Taşdemir (C.Savcısı) Tercan Adliyesi Muhammed Ramazan Tunç (C.Savcısı) Muş Adliyesi  Orhan Can ( Hakim) Arapgir Adliyesi Caner Çetin (Hakim) İstanbul Anadolu Adliyesi Yunus Kara ( Hakim) Ömerli Adliyesi Yasin Türker ( C. Savcısı) Bahçe Adliyesi   ÖMER FARUK YURDAGÜL KİMDİR ?   Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 1973 yılında doğdu. İlk ve orta öğreniminin ardından Sarıkamış Lisesi’ni tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1993 yılında mezun oldu. Nevşehir’in Ürgüp ilçesi Askerlik Şubesi’nde Personel Asteğmen olarak vatani görevini yaptı. Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak mesleğe başladı. Ardından yine Cumhuriyet Savcısı olarak Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde görev yaptı. 2004-2007 yılları arasında Tokat Turhal Cumhuriyet Başsavcılığı, 2007-2011 yılları arasında Balıkesir Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011-2014 yılları arasında İzmir Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı, 2014-2018 yılları arasında ise Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu. Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun 2018 Yılı Yaz Kararnamesi ile Adana Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ömer Faruk Yurdagül evli ve 2 çocuk babasıdır.  
Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı. Sonuçlar HSK’nın internet sitesinde yayımlanacak. 18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değiştirildi.

Kararnameye göre başsavıcısı değişen illerden birisi de Kırşehir.Kırşehir Cumhuriyet Baş Savcısı Bilal Gümüş Adana Cumhuriyet Başsavcısı olurken , Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ise Kırşehir Cumhuriyet Baş Savcısı oldu.Yine aynı karara göre Kırşehir'den çok sayıda hakim başka il ve ilçelere atanırken , diğer il ve ilçelerden de çok sayıda savcı ve hakim Kırşehir'e atandı.

 

KARARNAMENİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

KIRŞEHİR'E ATANAN HAKİM VE SAVCILAR

Elif Yılmaz Hakan (Hakim) Kırşehir Adliyesi - Geldiği yer Adıyaman Adliyesi

Yasemin Gönen  (Hakim) Kırşehir Adliyesi- Geldiği Yer Gölbaşı (Adıyaman) Adliyesi

Hülya Toprak Gülabi (Hakim) Kırşehir Adliyesi- Geldiği Yer Adıyaman Adliyesi

Tacettin Kale (C. Savcısı) Kırşehir Adliyesi - Geldiği Yer Sivas Adliyesi

Burak Yakan ( C. Savcısı) Kırşehir Adliyesi- Geldiği Yer Gölbaşı (Adıyaman) Adliyesi

Şeyman Aydın ( C. Savcısı) Kırşehir Adliyesi- Geldiği Yer Karabük Adliyesi

Orhan Gülünay (Hakim) Kırşehir Adliyesi - Geldiği Yer Çorum Adliyesi

Naciye Görmez (Hakim) Kırşehir Adliyesi- Geldiği yer Kahramanmaraş Adliyesi

Abdullah Enes Görmez (C. Savıcısı) Mucur Adliyesi- Geldiği yer Kahramanmaraş Adliyesi

KIRŞEHİR'DEN ATANAN HAKİM VE SAVCILAR

Yunus Arısoy (C. Savcısı) Hatay Adliyesi 

Hüseyin Işık (Hakim) Besni Adliyesi

Arzu Avcı (Hakim) İvrindi Adliyesi

Ali Erdem (C. Savcısı) Kula Adliyesi

Gamze Kalaç ( Hakim) Kula Adliyesi

Ayşe Işık (Hakim) Besni Adliyesi

Mehmet Tahir Taşdemir (C.Savcısı) Tercan Adliyesi

Muhammed Ramazan Tunç (C.Savcısı) Muş Adliyesi 

Orhan Can ( Hakim) Arapgir Adliyesi

Caner Çetin (Hakim) İstanbul Anadolu Adliyesi

Yunus Kara ( Hakim) Ömerli Adliyesi

Yasin Türker ( C. Savcısı) Bahçe Adliyesi

 

ÖMER FARUK YURDAGÜL KİMDİR ?

 

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 1973 yılında doğdu. İlk ve orta öğreniminin ardından Sarıkamış Lisesi’ni tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1993 yılında mezun oldu. Nevşehir’in Ürgüp ilçesi Askerlik Şubesi’nde Personel Asteğmen olarak vatani görevini yaptı. Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak mesleğe başladı. Ardından yine Cumhuriyet Savcısı olarak Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde görev yaptı. 2004-2007 yılları arasında Tokat Turhal Cumhuriyet Başsavcılığı, 2007-2011 yılları arasında Balıkesir Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011-2014 yılları arasında İzmir Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı, 2014-2018 yılları arasında ise Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu. Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun 2018 Yılı Yaz Kararnamesi ile Adana Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ömer Faruk Yurdagül evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.