Çocuklara Hırsızlık Yaptıran Çete Lideri Tutuklandı

ASAYİŞ 05.06.2020 - 03:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çocuklara Hırsızlık Yaptıran Çete Lideri Tutuklandı

Kırşehir'de ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen 16 yaşındaki 2 çocuk zanlı ifadelerinde kendilerine hırsızlık yaptırıldığını itiraf edince hırsızlık çetesi lideri tutuklanarak hapse gönderildi.

Alınan bilgiye göre Kaman'da ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlatan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri 16 yaşlarındaki M.B ve A.Ü'yü mobese görüntülerinden tespit edip teknik takibe alarak ilçe merkezinde suç üstü yakaladı.Emniyetteki sorgularında hırsızlığı kendilerine Gökmen Alvan'ın yaptırdığı bildiren çocuk zanlılar daha sonra sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.     SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ 16 Yaşındaki 2 zanlının verdiği ifadeler doğrultusunda  çalışma başlatan güvenlik güçleri Gökmen Alvan'ı de yine ilçe merkezinde yakalayarak ifadesine başvurdu.Suçlamaları reddeden Gökmen Alvan da sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.   ANNESİNDEN HELALLİK İSTEDİ   Emniyetteki işlemlerinin ardından Kaman Adliyesine sevk edilen zanlılardan 16 yaşındaki A.Ü adliye çıkışında bekleyen annesine ''Hakkını Helal Et'' diye seslendi ve daha sonra cezaevine gönderildi.  
Kırşehir'de ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen 16 yaşındaki 2 çocuk zanlı ifadelerinde kendilerine hırsızlık yaptırıldığını itiraf edince hırsızlık çetesi lideri tutuklanarak hapse gönderildi.

Alınan bilgiye göre Kaman'da ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlatan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri 16 yaşlarındaki M.B ve A.Ü'yü mobese görüntülerinden tespit edip teknik takibe alarak ilçe merkezinde suç üstü yakaladı.Emniyetteki sorgularında hırsızlığı kendilerine Gökmen Alvan'ın yaptırdığı bildiren çocuk zanlılar daha sonra sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

16 Yaşındaki 2 zanlının verdiği ifadeler doğrultusunda  çalışma başlatan güvenlik güçleri Gökmen Alvan'ı de yine ilçe merkezinde yakalayarak ifadesine başvurdu.Suçlamaları reddeden Gökmen Alvan da sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ANNESİNDEN HELALLİK İSTEDİ

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kaman Adliyesine sevk edilen zanlılardan 16 yaşındaki A.Ü adliye çıkışında bekleyen annesine ''Hakkını Helal Et'' diye seslendi ve daha sonra cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.