Çıkan Yangında Feci Şekilde Can Verdi

ASAYİŞ 21.09.2020 - 11:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çıkan Yangında Feci Şekilde Can Verdi

Kırsehir'de bir evde çıkan yangında 1 çocuk yaşamını yitirirken 1'i ağır 2 kişi ise yaralandı.

Olay Yenice Mahallesinde meydana geldi. 171. Sokak'ta bir apartmanın dördüncü katında bulunan evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Çevredekilerin durumu haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Yangın çevreye sıçramadan söndürüldü.     13 YAŞINDAKİ ENGELLİ ÇOCUK YAŞAMINI Evde 2 çocuğuyla birlikte bulunan anne çığlıklar üzerine diğer odaya koştu.İddiaya göre yangını doğuştan engelli oğlu Alperen B. çıkardı ve ev bir anda alev topu içerisinde kaldı.     Anne ve diğer çocuğu A.B yangından yaralı olarak kurtulurken 13 yaşındaki Alperen B. feci şekilde can verdi.Olayda bir itfaiye eri de dumandan etkilendi.Ağır yaralı anne ve diğer çocuğu Ankara'ya sevk edildi.Yangın haberi üzerine olay yerine gelen baba ise sinir krizi geçirdi.
Kırsehir'de bir evde çıkan yangında 1 çocuk yaşamını yitirirken 1'i ağır 2 kişi ise yaralandı.

Olay Yenice Mahallesinde meydana geldi. 171. Sokak'ta bir apartmanın dördüncü katında bulunan evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Çevredekilerin durumu haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Yangın çevreye sıçramadan söndürüldü.

 

 

13 YAŞINDAKİ ENGELLİ ÇOCUK YAŞAMINI

Evde 2 çocuğuyla birlikte bulunan anne çığlıklar üzerine diğer odaya koştu.İddiaya göre yangını doğuştan engelli oğlu Alperen B. çıkardı ve ev bir anda alev topu içerisinde kaldı.

 

 

Anne ve diğer çocuğu A.B yangından yaralı olarak kurtulurken 13 yaşındaki Alperen B. feci şekilde can verdi.Olayda bir itfaiye eri de dumandan etkilendi.Ağır yaralı anne ve diğer çocuğu Ankara'ya sevk edildi.Yangın haberi üzerine olay yerine gelen baba ise sinir krizi geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.