Çiftlikte Çalışan Genç Adam Feci Şekilde Can Verdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2019 - 18:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiftlikte Çalışan Genç Adam Feci Şekilde Can Verdi

Kırşehir'de bir çiftlikte çobanlık yapan genç adam traktör tekerleğine ve sıkışarak feci şekilde can verdi. Olay merkeze bağlı Sıdıklı Küçükboğaz Köyünde meydana geldi.Bir çiftlikte çalışan Nour Agha (21) isimli genç çoban kullandığı traktörün arkasına tırmık sıkıştığını farketti.Traktörden tırmığı almak için inen genç adam traktörün geri geri gelmesi sonucu bir anda tekerleğin altında kaldı.Traktör tekerleği altında sıkışan Afganistan uyruklu genç adam olay yerinde yaşamını yitirdi.Agha'nın cesedi, otopsi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kırşehir'de bir çiftlikte çobanlık yapan genç adam traktör tekerleğine ve sıkışarak feci şekilde can verdi.

Olay merkeze bağlı Sıdıklı Küçükboğaz Köyünde meydana geldi.Bir çiftlikte çalışan Nour Agha (21) isimli genç çoban kullandığı traktörün arkasına tırmık sıkıştığını farketti.Traktörden tırmığı almak için inen genç adam traktörün geri geri gelmesi sonucu bir anda tekerleğin altında kaldı.Traktör tekerleği altında sıkışan Afganistan uyruklu genç adam olay yerinde yaşamını yitirdi.Agha'nın cesedi, otopsi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.