Çiçekdağı'nda Doğalgaz Faciası

GÜNDEM 05.10.2022 - 11:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiçekdağı'nda Doğalgaz Faciası

Kırşehir'de doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada bir bina çöktü.Yıkılan binada göçük altında kalan 4 kişi ekipler tarafından kurtarılırken, 1 çocuğu arama çalışmaları ise devam ediyordu.AFAD ekiplerinden müjdeli haber geldi...

Çiçekdağı İlçesi ile Yerköy arasında bulunan Gültepe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerindeki İhsan Yorulmaz'a ait müstakil binada, doğalgaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi.Patlama ile birlikte çöken binada bulunan 4 kişinin AFAD ekipleri tarafından göçük altından yaralı olarak çıkarıldı.     MÜJDELİ HABER GELDİ Enkaz altında kalan 1 çocuğu arama çalışmaları neticesinde ekiplerden iyi haber geldi.Yaralı olarak göçük altından çıkarılan çocuk da hastaneye sevk edildi.   VALİLİKTEN AÇIKLAMA  Öte yandan Kırşehir Valiliği patlama olayına ilişkin açıklamada bulundu.Konuyla ilgili açıklmada , '' 05.10.2022 tarihinde saat:10:15 sıralarında Yozgat/Yerköy Gülpete Mahallesinde doğalgaz patlaması ihbarı üzerine, olay yerine AFAD, Sağlık, İtfaiye ve Emniyet ekiplerinin müdahalesiyle ve kurtarma çalışmaları sonucunda 4(dört) kişi yaralı olarak göçük altından çıkarılarak hastanelere sevk edilmiştir. Her ne kadar bazı yayın organlarında olayın mahali İlimiz Çiçekdağı İlçesi olarak belirtilse de, patlamanın Yozgat / Yerköy İlçesinde meydana geldiği teyit edilmiştir'' denildi.     AYRINTILAR GELECEK...
Kırşehir'de doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada bir bina çöktü.Yıkılan binada göçük altında kalan 4 kişi ekipler tarafından kurtarılırken, 1 çocuğu arama çalışmaları ise devam ediyordu.AFAD ekiplerinden müjdeli haber geldi...

Çiçekdağı İlçesi ile Yerköy arasında bulunan Gültepe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerindeki İhsan Yorulmaz'a ait müstakil binada, doğalgaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi.Patlama ile birlikte çöken binada bulunan 4 kişinin AFAD ekipleri tarafından göçük altından yaralı olarak çıkarıldı.

 

 

MÜJDELİ HABER GELDİ

Enkaz altında kalan 1 çocuğu arama çalışmaları neticesinde ekiplerden iyi haber geldi.Yaralı olarak göçük altından çıkarılan çocuk da hastaneye sevk edildi.

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA 

Öte yandan Kırşehir Valiliği patlama olayına ilişkin açıklamada bulundu.Konuyla ilgili açıklmada , '' 05.10.2022 tarihinde saat:10:15 sıralarında Yozgat/Yerköy Gülpete Mahallesinde doğalgaz patlaması ihbarı üzerine, olay yerine AFAD, Sağlık, İtfaiye ve Emniyet ekiplerinin müdahalesiyle ve kurtarma çalışmaları sonucunda 4(dört) kişi yaralı olarak göçük altından çıkarılarak hastanelere sevk edilmiştir.

Her ne kadar bazı yayın organlarında olayın mahali İlimiz Çiçekdağı İlçesi olarak belirtilse de, patlamanın Yozgat / Yerköy İlçesinde meydana geldiği teyit edilmiştir'' denildi.

 

 

AYRINTILAR GELECEK...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.