Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar Dünyaevine Girdi

YAŞAM 11.03.2023 - 17:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar Dünyaevine Girdi

Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar, hayatını yine kendisi gibi Kaymakam olan Tanju Çanakçıoğlu ile birleştirdi.

2021 yılından bu yana Çiçekdağı Kaymakamı olarak görev yapan 28 yaşındaki Rabia Naçar hayatını Ordu İli Kumru İlçesi Kaymakamı olan 34 yaşındaki Tanju Çanakçıoğlu ile birleştirdi.Çiftin düğünü İstanbul'da boğaz kenarında bulunan Sabancı Öğretmenevinde gerçekleştirildi.Düğüne pekçok konuk ve çiftin yakınları katıldı.     Kırşehir Haber Türk olarak Rabia ve Tanju çiftine mutluluklar dileriz.   RABİA NAÇAR KİMDİR ? 1995 yılında İstanbul’da doğdu, aslen Erzincanlıdır. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2013 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2018 yılında mezun oldu. Aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 2019 yılında 107. Dönem Kastamonu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği’ne intisap etti. Trabzon Çarşıbaşı ve Antalya Demre ilçelerindeki Kaymakam Refikliği’nin ardından Burdur’un Kemer ilçesinde 20 ay Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayarak İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 23.06.2021 tarihli ve E.9450 sayılı yazısı ile 28.06.2021 tarihinde ilçemizdeki görevine başladı.
Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar, hayatını yine kendisi gibi Kaymakam olan Tanju Çanakçıoğlu ile birleştirdi.

2021 yılından bu yana Çiçekdağı Kaymakamı olarak görev yapan 28 yaşındaki Rabia Naçar hayatını Ordu İli Kumru İlçesi Kaymakamı olan 34 yaşındaki Tanju Çanakçıoğlu ile birleştirdi.Çiftin düğünü İstanbul'da boğaz kenarında bulunan Sabancı Öğretmenevinde gerçekleştirildi.Düğüne pekçok konuk ve çiftin yakınları katıldı.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak Rabia ve Tanju çiftine mutluluklar dileriz.

 

RABİA NAÇAR KİMDİR ?

1995 yılında İstanbul’da doğdu, aslen Erzincanlıdır. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2013 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2018 yılında mezun oldu. Aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 2019 yılında 107. Dönem Kastamonu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği’ne intisap etti. Trabzon Çarşıbaşı ve Antalya Demre ilçelerindeki Kaymakam Refikliği’nin ardından Burdur’un Kemer ilçesinde 20 ay Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayarak İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 23.06.2021 tarihli ve E.9450 sayılı yazısı ile 28.06.2021 tarihinde ilçemizdeki görevine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.