Çiçekdağı İlçesi Bağlarbaşı Mahallesinde doğalgaz çalışmaları başladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2017 - 11:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiçekdağı İlçesi Bağlarbaşı Mahallesinde doğalgaz çalışmaları başladı

Çiçekdağı İlçesi Bağlarbaşı Mahallesinde doğalgaz çalışmaları başladı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz, ilçenin gelişimi adına her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi. Belediye Başkanı İsmail Deniz konuşmasında şunları kaydetti; “İlçemizin gelişmesi adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bağlarbaşı mahallemizde başlayan doğal gaz çalışmaları en kısa sürede tamamlanacaktır. Nihayetlenecek olan doğalgaz çalışmaları neticesinde ilçemizde doğalgaz boru hattı döşenmeyen mahalle kalmayacaktır. Doğalgaz çalışmaları bittikten sonra mahallemizde yol çalışmalarımızda tamamlanarak ilçemiz daha yaşanılır bir hale gelecektir. Bu güne kadar vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin her zaman arkasındayız ve misyonumuzun gerektirdiklerini yerine getireceğiz. Bağlarbaşı mahallemize doğalgaz boru hattı hayırlı olsun."
Çiçekdağı İlçesi Bağlarbaşı Mahallesinde doğalgaz çalışmaları başladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz, ilçenin gelişimi adına her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi. Belediye Başkanı İsmail Deniz konuşmasında şunları kaydetti; “İlçemizin gelişmesi adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bağlarbaşı mahallemizde başlayan doğal gaz çalışmaları en kısa sürede tamamlanacaktır. Nihayetlenecek olan doğalgaz çalışmaları neticesinde ilçemizde doğalgaz boru hattı döşenmeyen mahalle kalmayacaktır. Doğalgaz çalışmaları bittikten sonra mahallemizde yol çalışmalarımızda tamamlanarak ilçemiz daha yaşanılır bir hale gelecektir. Bu güne kadar vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin her zaman arkasındayız ve misyonumuzun gerektirdiklerini yerine getireceğiz. Bağlarbaşı mahallemize doğalgaz boru hattı hayırlı olsun."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.