Çiçekdağı'da Herkes Bunu Konuşuyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2018 - 10:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiçekdağı'da Herkes Bunu Konuşuyor

Çiçekdağı İlçesi'nde Fon tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömür, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun Akaryakıt İstasyonunda görüntülenince tartışma konusu oldu. İllerde valilik kanalıyla ilçelerde ise Kaymakamlıklar vasıtasıyla dağıtılması gereken ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılan ücretsiz kömürler, Ak Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu'na ait akaryakıt istasyonunda görüntülendi. Mevzuat gereği, İllerde Valilik , ilçelerde ise kaymakamlıklar tarafından dağıtımının yapılması gereken ''Ücretsiz kömürlerin'' , Ak Parti İlçe Başkanı kanalıyla dağıtıldığı iddia edildi.Söz konusu iddiada ,''Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun sahibi olduğu petrol ve düğün salonunun önüne yıkılmış ve kim oldukları bilinmeyen kişilere dağıtılmaktadır.İhtiyaç sahibi olan kişilere dağıtılması gereken kömürler kime, ne amaçla kim tarafından verilmektedir ?'' ifadesi verilmektedir. AK PARTİ ÇİÇEKDAĞ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA Söz konusu iddialarla ilgili Ak Parti Çiçekdağ İlçe Başkanlığından konuyla ilgili açıklama geldi, ''İlçe Başkanımız Hasan Hakanoğlu hakkında belirli odaklar tarafından yürütülen iftira ve karalama kampanyasını kınadığımızı belirtir gerekli yasal yollara başvuracağımızın bilinmesini isteriz. Olayın aslı şudur : İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli heyetince onaylanmış kömür ihtiyacı olan ve nakliye ücretini karşılayamayan bazı vatandaşlarımızın kömürlerini İlçe başkanımızın işyerine yakın bir yere yıktırıp, kömürlerini İlçe Başkanımızın şahsi aracıyla evlerine taşıtmak istekleri ricaları olmuştur.Görülüyor ki bu durum çok farklı yerlere çekilmek istenmiştir. Tamamen iyi niyetli olarak vatandaşlarımıza yardım amaçlı yapılan bu olayın bu derece sosyal medyada kampanya haline getirilmesinden dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kalmışızdır...'' KONUYA İLİŞKİN RESMİ KARAR       
Çiçekdağı İlçesi'nde Fon tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömür, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun Akaryakıt İstasyonunda görüntülenince tartışma konusu oldu.

İllerde valilik kanalıyla ilçelerde ise Kaymakamlıklar vasıtasıyla dağıtılması gereken ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılan ücretsiz kömürler, Ak Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu'na ait akaryakıt istasyonunda görüntülendi.

Mevzuat gereği, İllerde Valilik , ilçelerde ise kaymakamlıklar tarafından dağıtımının yapılması gereken ''Ücretsiz kömürlerin'' , Ak Parti İlçe Başkanı kanalıyla dağıtıldığı iddia edildi.Söz konusu iddiada ,''Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun sahibi olduğu petrol ve düğün salonunun önüne yıkılmış ve kim oldukları bilinmeyen kişilere dağıtılmaktadır.İhtiyaç sahibi olan kişilere dağıtılması gereken kömürler kime, ne amaçla kim tarafından verilmektedir ?'' ifadesi verilmektedir. AK PARTİ ÇİÇEKDAĞ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA Söz konusu iddialarla ilgili Ak Parti Çiçekdağ İlçe Başkanlığından konuyla ilgili açıklama geldi, ''İlçe Başkanımız Hasan Hakanoğlu hakkında belirli odaklar tarafından yürütülen iftira ve karalama kampanyasını kınadığımızı belirtir gerekli yasal yollara başvuracağımızın bilinmesini isteriz. Olayın aslı şudur : İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli heyetince onaylanmış kömür ihtiyacı olan ve nakliye ücretini karşılayamayan bazı vatandaşlarımızın kömürlerini İlçe başkanımızın işyerine yakın bir yere yıktırıp, kömürlerini İlçe Başkanımızın şahsi aracıyla evlerine taşıtmak istekleri ricaları olmuştur.Görülüyor ki bu durum çok farklı yerlere çekilmek istenmiştir. Tamamen iyi niyetli olarak vatandaşlarımıza yardım amaçlı yapılan bu olayın bu derece sosyal medyada kampanya haline getirilmesinden dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kalmışızdır...'' KONUYA İLİŞKİN RESMİ KARAR       
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.