Çiçekdağ'da Geniş Katılımlı İftar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2017 - 15:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiçekdağ'da Geniş Katılımlı İftar

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte düzenlenen İftar programlarının en geniş katılımlılarından birisi de Çiçekdağ'da düzenlendi. Çiçekdağ Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Kırşehir MHP İl Başkanı Arif Kılıç , Merkez İlçe Başkanı Celal Türkmen , Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Akbayır , İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar öncesinde Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından iftar sonrasında da Semazenler ve İlahi sanatçıları sahne aldı ve katılımcılara doyumsuz bir gece yaşattı.Ev Sahibi olarak konuşma yapan Çiçekdağ Belediye Başkanı İsmail Deniz , '' Mahsenli Camii'nin yakın zamanda hizmete gireceğini belirttiği konuşmasında , verdikleri davete icabet eden katılımcılara ve Çiçekdağ'a hizmet eden belediye personeline sonsuz teşekkürlerini sundu.  
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte düzenlenen İftar programlarının en geniş katılımlılarından birisi de Çiçekdağ'da düzenlendi.

Çiçekdağ Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Kırşehir MHP İl Başkanı Arif Kılıç , Merkez İlçe Başkanı Celal Türkmen , Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Akbayır , İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar öncesinde Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından iftar sonrasında da Semazenler ve İlahi sanatçıları sahne aldı ve katılımcılara doyumsuz bir gece yaşattı.Ev Sahibi olarak konuşma yapan Çiçekdağ Belediye Başkanı İsmail Deniz , '' Mahsenli Camii'nin yakın zamanda hizmete gireceğini belirttiği konuşmasında , verdikleri davete icabet eden katılımcılara ve Çiçekdağ'a hizmet eden belediye personeline sonsuz teşekkürlerini sundu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.