CHP ve İYİ Parti'den AK Partili Meclis Başkanına Ziyaret

SİYASET 15.04.2021 - 14:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP ve İYİ Parti'den AK Partili Meclis Başkanına Ziyaret

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu geçtiğimiz günlerde göreve başlayan AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik'e ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hacı Ömer Seyfi'nin 2 yıllık görev süresinin tamamlanmasının ardından İl Genel Meclisinde AK Parti, CHP ve MHP'nin oylarını alarak yeni başkan seçilen Şaban Çelik, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.Şaban Çelik daha il genel meclisi üyeleri ile birlikte Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'yu ziyaret etmişti.     ''BİRLİKTE ÇALIŞMA KÜLTÜRÜNÜ YERLEŞTİRMEK İSTİYORUZ''   Kırşehir'de herhangi bir partili ayrımı yapmadıklarını ve birlikte çalışma kültürünü yerleştirmeyi amaç edindiklerini belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İl-İlçe Yönetimi ve Akpınar ve Boztepe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Grubu'na ve İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçilen Şaban Çelik'e iade-i ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik başarılar diledik.'' dedi.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu geçtiğimiz günlerde göreve başlayan AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik'e ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hacı Ömer Seyfi'nin 2 yıllık görev süresinin tamamlanmasının ardından İl Genel Meclisinde AK Parti, CHP ve MHP'nin oylarını alarak yeni başkan seçilen Şaban Çelik, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.Şaban Çelik daha il genel meclisi üyeleri ile birlikte Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'yu ziyaret etmişti.

 

 

''BİRLİKTE ÇALIŞMA KÜLTÜRÜNÜ YERLEŞTİRMEK İSTİYORUZ''

 

Kırşehir'de herhangi bir partili ayrımı yapmadıklarını ve birlikte çalışma kültürünü yerleştirmeyi amaç edindiklerini belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İl-İlçe Yönetimi ve Akpınar ve Boztepe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Grubu'na ve İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçilen Şaban Çelik'e iade-i ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik başarılar diledik.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.