CHP'li Adaydan İl Başkanına Sert Tepki , ''Biz Bu Uğurda Mücadele Verdik Dikkatli Konuş''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2019 - 12:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP'li Adaydan İl Başkanına Sert Tepki , ''Biz Bu Uğurda Mücadele Verdik Dikkatli Konuş''

CHP Kırşehir İl Başkanlığı eğitimci Aslan Beyhan aday olduğunu açıkladı.İl binasında İl Başkanı Baran Genç'in ''Parti içindeki paralel yapılar'' ifadesine Beyhan sert tepki gösterdi. CHP Kırşehir İl binasında aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.Kırşehir'de uzun yıllardır eğitim sektöründe hizmet veren Aslan Beyhan İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.Toplantıda İl Başkanı Baran Genç de hazır bulundu. ''DELEGELER BİRKAÇ KİŞİNİN KAFASINA GÖRE BELİRLENMEYECEK'' Toplantının başında , ''bu bir ilktir'' diyen İl Başkanı Baran Genç, ilk kez bir il başkanının öğretmen olan rakibi için tanıtım toplantısı düzenlediğini belirtti ve sözü İl Başkanlığı için aday olan Aslan Beyhan'a bıraktı.Aslan Beyhan ise “Herkesi kucaklayan herkesin kendisini ifade ettiği bir yönetim oluşturulacaktır. Parti delegeleri, birkaç kişinin kendi kafasına göre ve kendi siyasi geleceklerine göre yazmalarıyla oluşmayacak, tüm mahalle ve yerleşim yerleri için sandıklar kurularak üyelerin tercihleri ile demokratik katılım sağlanarak belirlenecektir. Demokrat bir partiye yakışan budur. Hiç kimse eskiye özenerek bu yola girmeye kalkmasın. Bunun altında kalırlar. Burada dostça uyarıyorum. Bu zorlu süreçte kişiler değil anlayış ve donanım ön plana çıkarılmalıdır. Bizler bu anlayış ve donanımla partimizin yönetilmesi konusunda son derece kararlıyız.'' açıklamalarına yer verdi. ''PARALEL YAPILAR İFADESİNE SERT TEPKİ'' Aslan Beyhan'ın konuşmasının ardından açıklamada bulunan Baran Genç ise Beyhan'ın adaylığının söz konusu olmadığını ve bunun da aday adaylığı toplantısı olduğunu belirttiği konuşmasında , ''31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'de elde edilen başarının heba olmaması için tüm partililere düşen görev ayrışmak yeni oluşumlar meydana getirmek değil asıl çatımız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi altında birleşmektir.Bu yüzden adına ne derseniz deyin yeni grup oluşumları partimize fayda değil zarar getiren ; paralel , sıkıntılı , bölücü yapılardır.'' ifadesine kullanınca Aslan Beyhan'dan sert tepki gördü.''Bunu yakıştıramazsın'' diyerek Baran Genç'e dönen Beyhan ayağa kalkarak , ''Bizler bu uğurda mücadele vermiş insanlarız paralel yapıyla karşılaştıramazsın dikkatli konuş !'' uyarısında bulundu.Çevresindeki partililerden de tepki gören Genç ,''Ben sizin sözünüzü kesmedim.Sözümü geri alıyorum ; sıkıntılı yapılardır'' dedi.Konuşmanın sonunda ise ikili el sıkıştı.İl Başkanı Baran Genç Aslan Beyhan'a ''kırdıysam özür dilerim sözümü geri alıyorum.'' diyince Beyhan ,''ömrümüzü verdik o paralel yapıya ömrümüzü kıyaslama'' ifadesini kullandı.

CHP Kırşehir İl Başkanlığı eğitimci Aslan Beyhan aday olduğunu açıkladı.İl binasında İl Başkanı Baran Genç'in ''Parti içindeki paralel yapılar'' ifadesine Beyhan sert tepki gösterdi.

CHP Kırşehir İl binasında aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.Kırşehir'de uzun yıllardır eğitim sektöründe hizmet veren Aslan Beyhan İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.Toplantıda İl Başkanı Baran Genç de hazır bulundu.

''DELEGELER BİRKAÇ KİŞİNİN KAFASINA GÖRE BELİRLENMEYECEK''

Toplantının başında , ''bu bir ilktir'' diyen İl Başkanı Baran Genç, ilk kez bir il başkanının öğretmen olan rakibi için tanıtım toplantısı düzenlediğini belirtti ve sözü İl Başkanlığı için aday olan Aslan Beyhan'a bıraktı.Aslan Beyhan ise “Herkesi kucaklayan herkesin kendisini ifade ettiği bir yönetim oluşturulacaktır. Parti delegeleri, birkaç kişinin kendi kafasına göre ve kendi siyasi geleceklerine göre yazmalarıyla oluşmayacak, tüm mahalle ve yerleşim yerleri için sandıklar kurularak üyelerin tercihleri ile demokratik katılım sağlanarak belirlenecektir. Demokrat bir partiye yakışan budur. Hiç kimse eskiye özenerek bu yola girmeye kalkmasın. Bunun altında kalırlar. Burada dostça uyarıyorum. Bu zorlu süreçte kişiler değil anlayış ve donanım ön plana çıkarılmalıdır. Bizler bu anlayış ve donanımla partimizin yönetilmesi konusunda son derece kararlıyız.'' açıklamalarına yer verdi.

''PARALEL YAPILAR İFADESİNE SERT TEPKİ''

Aslan Beyhan'ın konuşmasının ardından açıklamada bulunan Baran Genç ise Beyhan'ın adaylığının söz konusu olmadığını ve bunun da aday adaylığı toplantısı olduğunu belirttiği konuşmasında , ''31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'de elde edilen başarının heba olmaması için tüm partililere düşen görev ayrışmak yeni oluşumlar meydana getirmek değil asıl çatımız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi altında birleşmektir.Bu yüzden adına ne derseniz deyin yeni grup oluşumları partimize fayda değil zarar getiren ; paralel , sıkıntılı , bölücü yapılardır.'' ifadesine kullanınca Aslan Beyhan'dan sert tepki gördü.''Bunu yakıştıramazsın'' diyerek Baran Genç'e dönen Beyhan ayağa kalkarak , ''Bizler bu uğurda mücadele vermiş insanlarız paralel yapıyla karşılaştıramazsın dikkatli konuş !'' uyarısında bulundu.Çevresindeki partililerden de tepki gören Genç ,''Ben sizin sözünüzü kesmedim.Sözümü geri alıyorum ; sıkıntılı yapılardır'' dedi.Konuşmanın sonunda ise ikili el sıkıştı.İl Başkanı Baran Genç Aslan Beyhan'a ''kırdıysam özür dilerim sözümü geri alıyorum.'' diyince Beyhan ,''ömrümüzü verdik o paralel yapıya ömrümüzü kıyaslama'' ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.