CHP Kırşehir Teşkilatının Acı Günü

SİYASET 12.10.2021 - 09:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP Kırşehir Teşkilatının Acı Günü

CHP Kırşehir Merkez İlçe Eski Başkanlarından Durmuş Akça vefat etti.

Özbağ Kızılcaköy nüfusuna kayıtlı emekli öğretmen ve Kırşehir CHP Merkez İlçe eski başkanlarından Durmuş Akça 79 yaşında vefat etti. Yaklaşık 1 ay önce koronavirüse yakalanarak tedavi altına alınan ve son olarak yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Durmuş Akça kalp krizi geçireren 79 yaşında hayatını kaybetti.Eğitim-İş Kırşehir Şube Başkanı Levent Akça'nın da babası olan Durmuş Akça Ahi Evran Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Özbağ'da defnedilecek.   Durmuş Akça geçtiğimiz ay hizmetlerinden ötürü Milletvekili Metin İlhan'ın Elinden Plaket ile Ödüllendirilmişti   Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
CHP Kırşehir Merkez İlçe Eski Başkanlarından Durmuş Akça vefat etti.

Özbağ Kızılcaköy nüfusuna kayıtlı emekli öğretmen ve Kırşehir CHP Merkez İlçe eski başkanlarından Durmuş Akça 79 yaşında vefat etti.

Yaklaşık 1 ay önce koronavirüse yakalanarak tedavi altına alınan ve son olarak yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Durmuş Akça kalp krizi geçireren 79 yaşında hayatını kaybetti.Eğitim-İş Kırşehir Şube Başkanı Levent Akça'nın da babası olan Durmuş Akça Ahi Evran Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Özbağ'da defnedilecek.

 

Durmuş Akça geçtiğimiz ay hizmetlerinden ötürü Milletvekili Metin İlhan'ın Elinden Plaket ile Ödüllendirilmişti

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.