CHP Kırşehir Tarafını Seçti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2018 - 17:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP Kırşehir Tarafını Seçti

Kırşehir’den CHP'de 4 kurultay delegesinden 3’ünün olağanüstü kurultay için imza attığı belirtildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Kadın Kolları Başkanı ve Kurultay Delegesi Nejla Yenidünya Kırşehir il örgütü, taban, halk ve üyelerinin CHP'de köklü bir değişimden yana olduklarını ortaya koyduğunu belirtti. Yenidünya, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde, CHP'nin Kırşehir'de 16 yıl aradan sonra 1 milletvekili çıkarma başarısı gösterdiğini dile getirerek Muharrem İnce ile ciddi bir oy oranıyla artış yakalandığını belirtti. Bu sonuçlarla CHP'nin Kırşehir'deki yarışta var olduğunu ortaya koyduğuna işaret eden Yenidünya , "Bu başarı ivmesini devam ettirilebilmek ve başarı çizgisini daha da yukarı çıkarabilmek adına Kırşehir il örgütü, taban, halk ve üyelerimiz CHP'de köklü bir değişimden yana olduklarını ortaya koymaktadır. Tabanın sesi ve beklentisine uygun olarak süratle bir olağanüstü kurultaya gidilmesi ve yerel seçimlere bu dinamizm ve heyecan içerisinde gidecek bir yapının süratle oluşturulması gerektiği yönündeki irademizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz." değerlendirmesini yaptı. Kırşehir’den 4 Kurultay Delegesinden 3’ünün Kurultay için imzalarını atarak irade gösterdiği belirtildi.
Kırşehir’den CHP'de 4 kurultay delegesinden 3’ünün olağanüstü kurultay için imza attığı belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Kadın Kolları Başkanı ve Kurultay Delegesi Nejla Yenidünya Kırşehir il örgütü, taban, halk ve üyelerinin CHP'de köklü bir değişimden yana olduklarını ortaya koyduğunu belirtti. Yenidünya, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde, CHP'nin Kırşehir'de 16 yıl aradan sonra 1 milletvekili çıkarma başarısı gösterdiğini dile getirerek Muharrem İnce ile ciddi bir oy oranıyla artış yakalandığını belirtti. Bu sonuçlarla CHP'nin Kırşehir'deki yarışta var olduğunu ortaya koyduğuna işaret eden Yenidünya , "Bu başarı ivmesini devam ettirilebilmek ve başarı çizgisini daha da yukarı çıkarabilmek adına Kırşehir il örgütü, taban, halk ve üyelerimiz CHP'de köklü bir değişimden yana olduklarını ortaya koymaktadır. Tabanın sesi ve beklentisine uygun olarak süratle bir olağanüstü kurultaya gidilmesi ve yerel seçimlere bu dinamizm ve heyecan içerisinde gidecek bir yapının süratle oluşturulması gerektiği yönündeki irademizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz." değerlendirmesini yaptı. Kırşehir’den 4 Kurultay Delegesinden 3’ünün Kurultay için imzalarını atarak irade gösterdiği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.