CHP Kırşehir Merkez İlçe Yeni Başkanı Belli Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2019 - 18:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP Kırşehir Merkez İlçe Yeni Başkanı Belli Oldu

CHP Kırşehir merkez ilçe başkanlığı için 2 adayın yarıştığı kongrede Doğan Yıldızhan tekrar merkez ilçe başkanı olarak seçildi. CHP Kırşehir merkez ilçe kongresi Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.Kongrede mevcut başkan Doğan Yıldızhan ile birlikte Salih Ekici de aday olarak çıktı.Saat 17:00'de açılan sandıklardan 228 oy alan Doğan Yıldızhan tekrar CHP Kırşehir merkez ilçe başkanı olarak seçildi. Salih Ekici ise 36 oyda kaldı.Yıldızhan ilk açıklamasında , ''Bana oy veren vermeyen bütün delegelere teşşekkür ediyorum.Bundan sonra ki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde önümüze bakacağız.'' ifadelerine yer verdi.

CHP Kırşehir merkez ilçe başkanlığı için 2 adayın yarıştığı kongrede Doğan Yıldızhan tekrar merkez ilçe başkanı olarak seçildi.

CHP Kırşehir merkez ilçe kongresi Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.Kongrede mevcut başkan Doğan Yıldızhan ile birlikte Salih Ekici de aday olarak çıktı.Saat 17:00'de açılan sandıklardan 228 oy alan Doğan Yıldızhan tekrar CHP Kırşehir merkez ilçe başkanı olarak seçildi.

Salih Ekici ise 36 oyda kaldı.Yıldızhan ilk açıklamasında , ''Bana oy veren vermeyen bütün delegelere teşşekkür ediyorum.Bundan sonra ki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde önümüze bakacağız.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.