CHP Kırşehir İl Başkanı Hüseyin Çakmak Oldu

SİYASET 09.01.2023 - 13:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP Kırşehir İl Başkanı Hüseyin Çakmak Oldu

Baran Genç'in Milletvekilliği aday adaylığı için istifasının ardından CHP Kırşehir İl Başkanı yönetim kurulu tarafından Hüseyin Çakmak olarak belirlendi.

CHP İl Başkanı Baran Genç, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmek için CHP İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti.Genç'in istifasının ardından CHP'nin yeni il başkanının kim olacağı merak edilirken Genel Merkezin de talimatıyla yeni il başkanının belirlenmesi için CHP İl Yönetim Kurulu bir araya gelerek seçim gerçekleştirdi.   YENİ BAŞKAN HÜSEYİN ÇAKMAK OLDU Hüseyin Çakmak ve İsa Şahin'in başkanlık için aday olduğu seçimde Hüseyin Çakmak, 20 oyun 11'ini alarak yeni İl Başkanı olarak seçildi.  
Baran Genç'in Milletvekilliği aday adaylığı için istifasının ardından CHP Kırşehir İl Başkanı yönetim kurulu tarafından Hüseyin Çakmak olarak belirlendi.

CHP İl Başkanı Baran Genç, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmek için CHP İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti.Genç'in istifasının ardından CHP'nin yeni il başkanının kim olacağı merak edilirken Genel Merkezin de talimatıyla yeni il başkanının belirlenmesi için CHP İl Yönetim Kurulu bir araya gelerek seçim gerçekleştirdi.

 

YENİ BAŞKAN HÜSEYİN ÇAKMAK OLDU

Hüseyin Çakmak ve İsa Şahin'in başkanlık için aday olduğu seçimde Hüseyin Çakmak, 20 oyun 11'ini alarak yeni İl Başkanı olarak seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.