CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin: "Basına baskı uygulanamaz"

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2016 - 17:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin: "Basına baskı uygulanamaz"

CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, 15 Temmuz darbe girişiminin basınla birlikte önlendiğini söyledi. Cacabey Meydanında parti teşkilatı ile Cumhuriyet Gazetesi okuyarak soruşturmaya tepki gösteren ve akabinde açıklamalarda bulunan İl Başkanı Yılmaz Zengin, “Özgür bir Türkiye ve özgür bir halk oluşturmak için mücadele ediyoruz" dedi. Zengin, basın üzerinde baskı olmaması gerektiğini söyleyerek şu şekilde konuştu: “Kim baskı altında ise biz onların yanında yer alacağız. Bizim ideolojimiz zalimlikler karşısında dik durmayı ifade eder. Ben inanıyorum ki adalet yargılamaları adil şekilde başlatır ve gazete çalışanları da görevlerine döner." Gazete okuma etkinliğine CHP Kadın Kolları, Merkez İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları katıldı. Etkinlikte halka da Cumhuriyet Gazetesi dağıtıldı.
CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, 15 Temmuz darbe girişiminin basınla birlikte önlendiğini söyledi.

Cacabey Meydanında parti teşkilatı ile Cumhuriyet Gazetesi okuyarak soruşturmaya tepki gösteren ve akabinde açıklamalarda bulunan İl Başkanı Yılmaz Zengin, “Özgür bir Türkiye ve özgür bir halk oluşturmak için mücadele ediyoruz" dedi. Zengin, basın üzerinde baskı olmaması gerektiğini söyleyerek şu şekilde konuştu: “Kim baskı altında ise biz onların yanında yer alacağız. Bizim ideolojimiz zalimlikler karşısında dik durmayı ifade eder. Ben inanıyorum ki adalet yargılamaları adil şekilde başlatır ve gazete çalışanları da görevlerine döner."

Gazete okuma etkinliğine CHP Kadın Kolları, Merkez İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları katıldı. Etkinlikte halka da Cumhuriyet Gazetesi dağıtıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.