CHP Genel Başkanı Yardımcısı : ''Tutuklu HDP'li Vekiller İçin de Yürüyoruz''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2017 - 23:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP Genel Başkanı Yardımcısı : ''Tutuklu HDP'li Vekiller İçin de Yürüyoruz''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger Skandal bir açıklamanın altına imza attı : ''Tutuklu HDP'li vekiller için de yürüyoruz; Berberoğlu bırakılsa da bitmeyecek.'' CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, MİT TIR'ları davası kapsamında 25 yıl hapis cezası verilen partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun mahkeme salonunda tutuklanması sonrası başlattıkları "Adalet" yürüyüşüyle ilgili olarak "Biz bu yürüyüşü sonlandırmayacağız çünkü 'herkes için adalet' diyerek başladık yürüyüşe. Tutuklu HDP'li vekiller için de yürüyoruz" dedi. Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Aksünger, sözlerinin devamında “Bu yürüyüşün nerede sonuçlanacağı belirsiz” ifadesini kullandı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger Skandal bir açıklamanın altına imza attı : ''Tutuklu HDP'li vekiller için de yürüyoruz; Berberoğlu bırakılsa da bitmeyecek.''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, MİT TIR'ları davası kapsamında 25 yıl hapis cezası verilen partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun mahkeme salonunda tutuklanması sonrası başlattıkları "Adalet" yürüyüşüyle ilgili olarak "Biz bu yürüyüşü sonlandırmayacağız çünkü 'herkes için adalet' diyerek başladık yürüyüşe. Tutuklu HDP'li vekiller için de yürüyoruz" dedi. Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Aksünger, sözlerinin devamında “Bu yürüyüşün nerede sonuçlanacağı belirsiz” ifadesini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.