CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kırşehir'e Ziyaret

SİYASET 03.12.2020 - 11:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kırşehir'e Ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kırşehir'e süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kayseri'de muhtarlar buluşması toplantısının açılışına katılan Kemal Kılıçdaroğlu , Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile birlikte Kırşehir'e ziyarette bulundu.     Neşet Ertaş Kültür Merkezi toplantı salonunda Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.     Kemal Kılıçdaroğlu toplantıda Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve meclis çalışmaları hakkında bilgi aldı.     Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kırşehir Kadın Girişimcileri Kooparitifi tarafından üretilen ürünlerden hediye etti.     Heyet daha sonra Ankara'ya hareket etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kırşehir'e süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kayseri'de muhtarlar buluşması toplantısının açılışına katılan Kemal Kılıçdaroğlu , Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile birlikte Kırşehir'e ziyarette bulundu.

 

 

Neşet Ertaş Kültür Merkezi toplantı salonunda Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu toplantıda Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve meclis çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kırşehir Kadın Girişimcileri Kooparitifi tarafından üretilen ürünlerden hediye etti.

 

 

Heyet daha sonra Ankara'ya hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.