CHP'den Yeni Afiş

SİYASET 04.06.2021 - 21:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP'den Yeni Afiş

CHP Kırşehir İl Başkanlığı , ''Mafyadan Aylık 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?'' afişi il binasına astı.

Daha önce 128 milyar dolar tartışmaları sırasında birçok CHP teşkilatı gibi il binasına ''128 Milyar Dolar Nerede?'' yazılı afiş asan CHP Kırşehir İl Başkanlığı bu kez de ''Mafyadan Aylık 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?'' yazılı bir afiş daha astı. Bilindiği üzere , suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı videoda ''10 bin dolar alan siyasetçi'' iddiası , kamuyounda ''kim bu siyasetçi ? '' merakı uyandırmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise katıldığı televizyon programında Peker'in bu iddiasını doğrulayan cümleler sarf etti ancak kim olduğuna dair herhangi bir bilgi vermedi. Sedat Peker bu hafta sonu yayınlayacağı yeni videoda mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu açıklayacağını sosyal medya hesabından bildirmişti.
CHP Kırşehir İl Başkanlığı , ''Mafyadan Aylık 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?'' afişi il binasına astı.

Daha önce 128 milyar dolar tartışmaları sırasında birçok CHP teşkilatı gibi il binasına ''128 Milyar Dolar Nerede?'' yazılı afiş asan CHP Kırşehir İl Başkanlığı bu kez de ''Mafyadan Aylık 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?'' yazılı bir afiş daha astı.

Bilindiği üzere , suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı videoda ''10 bin dolar alan siyasetçi'' iddiası , kamuyounda ''kim bu siyasetçi ? '' merakı uyandırmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise katıldığı televizyon programında Peker'in bu iddiasını doğrulayan cümleler sarf etti ancak kim olduğuna dair herhangi bir bilgi vermedi.

Sedat Peker bu hafta sonu yayınlayacağı yeni videoda mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu açıklayacağını sosyal medya hesabından bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.