CHP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Bayram hayatını kaybetti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2017 - 09:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Bayram hayatını kaybetti

Kırşehir'de CHP Belediye Meclis üyesi İbrahim Bayram hayatını kaybetti. Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Bayram, 24 Ocak'ta Gazeteci Uğur Mumcu’yu anma töreninine katıldıktan sonra beyin kanaması geçirerek Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. İlk müdahalesi Kırşehir’de yapılan Bayram, sevk edildiği Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere hayatını kaybetti.Bayram'ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Ali Çam Camii'nden kaldırılacak. Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Bayram, 2009 yılında Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuş CHP’nin de eski merkez ilçe başkanlığı görevini bir süre yürütmüştü. Öte yandan, İbrahim Bayram'ın oğlu da, 24 Ocak 2015 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.  
Kırşehir'de CHP Belediye Meclis üyesi İbrahim Bayram hayatını kaybetti.

Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Bayram, 24 Ocak'ta Gazeteci Uğur Mumcu’yu anma töreninine katıldıktan sonra beyin kanaması geçirerek Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. İlk müdahalesi Kırşehir’de yapılan Bayram, sevk edildiği Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere hayatını kaybetti.Bayram'ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Ali Çam Camii'nden kaldırılacak. Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Bayram, 2009 yılında Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuş CHP’nin de eski merkez ilçe başkanlığı görevini bir süre yürütmüştü. Öte yandan, İbrahim Bayram'ın oğlu da, 24 Ocak 2015 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.