Cezaevinden Yeni Çıktı Evinde Ölü Bulundu !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2016 - 14:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cezaevinden Yeni Çıktı Evinde Ölü Bulundu !

Kırşehir’de bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen adam ölü olarak bulunurken, oğlunun öldüğünü duyan anne sinir krizi geçirdi. Alınan bilgiye göre,  Terme Caddesinde bekar evinde kalan O.K. ve A.U, aynı evi paylaştıkları ve Kırşehir E-Tipi Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Selahattin Kılıçlı'nın (37) odada cansız bedeniyle karşılaşınca, 112 Acil Sağlık ekibine haber verdi. Hayatını kaybeden S.K.'nın yapılan ilk incelemesinin ardından cesedi Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Sinir krizi geçiren anne ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Enderhan Öz
Kırşehir’de bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen adam ölü olarak bulunurken, oğlunun öldüğünü duyan anne sinir krizi geçirdi.

Alınan bilgiye göre,  Terme Caddesinde bekar evinde kalan O.K. ve A.U, aynı evi paylaştıkları ve Kırşehir E-Tipi Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Selahattin Kılıçlı'nın (37) odada cansız bedeniyle karşılaşınca, 112 Acil Sağlık ekibine haber verdi.

Hayatını kaybeden S.K.'nın yapılan ilk incelemesinin ardından cesedi Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Sinir krizi geçiren anne ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Enderhan Öz
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.