Ceviz Toplayayım Derken Canından Oluyordu

ASAYİŞ 28.09.2020 - 20:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ceviz Toplayayım Derken Canından Oluyordu

Kırşehir’de yaşayan Abdürrahim Akıncı (43) ceviz toplamak için çıktığı ağaçta, elektrik çarparak yaralandı.

Bağbaşı Mahallesi 1081'inci Sokak'ta bu sabah yaşanan olay iddiaya göre şöyle meydana geldi;  Abdürrahim Akıncı, ceviz toplamak için müstakil evinin bahçesindeki ağaca çıktı. Ceviz topladığı sırada eli, yüksek gerilim hattının tellerine dokundu. Akıma kapılan Akıncı, ağaçtan düştü.     Yakınlarının ihbarıyla gelen ambulansla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldıran Akıncı, tedavi altına alındı. Abdürrahim Akıncı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Kırşehir’de yaşayan Abdürrahim Akıncı (43) ceviz toplamak için çıktığı ağaçta, elektrik çarparak yaralandı.

Bağbaşı Mahallesi 1081'inci Sokak'ta bu sabah yaşanan olay iddiaya göre şöyle meydana geldi; 

Abdürrahim Akıncı, ceviz toplamak için müstakil evinin bahçesindeki ağaca çıktı. Ceviz topladığı sırada eli, yüksek gerilim hattının tellerine dokundu. Akıma kapılan Akıncı, ağaçtan düştü.

 

 

Yakınlarının ihbarıyla gelen ambulansla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldıran Akıncı, tedavi altına alındı. Abdürrahim Akıncı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.